"Najbolji u svom cjenovnom rangu": Ovaj projektor savršen je za kućno kino

Foto: overmax.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju, te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili koje smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Ako kod kuće imate jedan čisti zid ili bijelo platno, slobodno razmotrite kupnju projektora umjesto TV-a. Projektori ne samo da zauzimaju manje prostora od TV-uređaja nego ne zahtijevaju posebnu montažu ni namještaj na kojemu će stajati, a lako su prijenosni. Odlični su za gledanje filmova na otvorenom ako imate dvorište.

"Veliko pozitivno iznenađenje."

Projektori također mogu pružiti iskustvo većeg ekrana za pravi kinodoživljaj. Veličina ovisi isključivo o vama i o prostoru, što znači da možete raspolagati svojim prostorom, a to vam veći uređaj ne pruža. Ako ste skloni velikim ekranima, ne zaboravite da ćete za projektor izdvojiti manje novca nego za veliki TV.

Osim za gledanje dobrog filma, projektor je odličan i za igranje videoigara na velikom ekranu, kako biste se osjećali baš kao da ste dio svijeta u koji ste odlučili pobjeći na neko vrijeme.

Stoga smo se bacili u potragu i pronašli odličan projektor koji će odgovarati svačijim potrebama, i to za cijenu prosječnog televizora. Riječ je o Overmax Multipicu 5.1, koji smo pronašli na Sve.hr. Ovaj popularni poljski proizvođač svoje proizvode nudi i kod nas, a na Ceneu, popularnoj poljskoj stranici za uspoređivanje cijena i proizvoda kroz recenzije kupaca, ovaj projektor ima ocjenu 4.5.

Overmax Multipic 5.1, Sve.hr, 367.50 eura (2768.99 kn)

"Ono što ga ističe u odnosu na druge je pravilno prikazivanje boja. Nažalost, većina LCD LED projektora ima problem s reprodukcijom boja, često ne mogu pravilno prikazati crvenu boju. Taj problem ovaj model nema. Slika je oštra i jasna, vidi se pravi Full HD", piše jedan zadovoljani korisnik ovog projektora. Pohvalio je i zvuk te je primijetio poboljšanje u odnosu na prethodni model 4.1.

"Oštrina slike je jako dobra i može se podešavati sve dok ne vidite praznine između piksela", "Veliko pozitivno iznenađenje", "Kupljen za probu i zadržat ću ga", "Izvrstan je za kućnu uporabu", "Projektor je odličan za prezentacije i kao kućno kino", "U ovom cjenovnom rangu nema boljeg", tek su neke od recenzija zadovoljnih kupaca.

Za film ili predavanje, nevažno

Overmax Multipic 5.1 namijenjen je gledanju filmova te korištenju za predavanja u velikim ili manjim dvoranama. Ovaj projektor opisan je kao idealna zamjena za TV jer ne zauzima puno mjesta. Projektor podržava Full HD razlučivost, a lampa traje do 50.000 sati bez gubitka parametara, čime jamči preko 5 godina neprekidnog rada bez problema.

Projektor radi na operativnom sustavu Android 9.0, a zahvaljujući Maxhub aplikaciji, moguće je streamati sliku s bilo kojeg uređaja koji pokreće Android ili iOS. Zahvaljujući Android sustavu, projektor ima pristup Google Play trgovini, što olakšava pristup filmskim uslugama poput Netflixa, HBO-a GO ili drugih TV aplikacija.

Opremljen je i Bluetoothom preko kojega možete spojiti miš i tipkovnicu za lakši rad. Ima i dva USB ulaza te dvije HDMI utičnice za lako povezivanje više uređaja, uključujući računala i igraće konzole. Uređaj dolazi i uz daljinski upravljač.

Overmax Multipic 5.1 omogućuje prikaz slika do 150” bez gubitka kvalitete, za savršeno kinoiskustvo. Visoki parametri svjetline od 3800 lumena, u kombinaciji s kontrastom od 4000:1, osiguravaju jasnu sliku savršenih boja u svim uvjetima. Projektor dolazi i uz zvučnik koji se može postaviti u pet različitih načina rada.

Pročitajte više