Najveća LEGO trgovina na svijetu otvorena je u Australiji. Evo kako izgleda

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO grupa, u partnerstvu s Alquemie grupom, predstavila je najveću trgovinu LEGO na svijetu. Smještena u šoping-centru Sydney Arcade, u srcu Sydneya, impresivna trgovina od 900 kvadrata prostire se na čak dvije razine.

Bezbroj izložbenih komada od LEGO kockica

Trgovina sadrži bezbroj izložbenih komada, naravno, svih napravljenih od LEGO kockica. To uključuje i Sydney Harbour Bridge od 549.378 dijelova, čija je izgradnja trajala više od 3500 sati. Mozaik Sydney Opera House je isto tu, a ovaj komad se sastoji od 303.719 kockica i za njegovu izradu je bilo potrebno 1058 sati. 

Trgovina ujedno uključuje i tvornicu LEGO minifigura koja omogućuje personalizaciju vlastitih minifigura, kao i po narudžbi izrađene setove velikog formata koji crpe inspiraciju iz lokalnih ikona i arhitekture.

Troy Taylor, potpredsjednik i generalni direktor za LEGO Australija i Novi Zeland, komentirao je: "Velika je privilegija otvoriti najveću LEGO trgovinu na svijetu u Sydneyu. S impresivnim značajkama, kreativnim iskustvima igranja i razigranim naklonom kulturi, nova trgovina u Sydneyju pružit će ljubiteljima LEGO-a svih dobnih skupina priliku da otkriju širok raspon LEGO proizvoda i uzbudljivih digitalnih i fizičkih iskustava."

@lego Welcome to the biggest LEGO store in the world, where even our bricks have bricks. @Bronte Rose will show you around!​ ​ #LEGO #LEGOStore #Sydney ♬ original sound - LEGO
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.