Nakon što je potrošila malo pakiranje parfema, kupila je veliko: Ne mirišu isto

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POTRAGA za omiljenim mirisom može biti izazovna, a za neke i frustrirajuća. Naime, svaka osoba ima svoje jedinstvene preferencije kad je riječ o parfemima, a pronalaženje mirisa koji savršeno odražava vašu osobnost i stil može biti pothvat i pol.

Većina najčešće ode u parfumeriju ili drogeriju te isproba miris na licu mjesta i zamoli za tester (ili putno pakiranje) kako bi ga mogli isprobati kroz neko vrijeme. Kada nema testera željenog mirisa, neki se odlučuju na kupnju najmanje dostupne bočice tog parfema prije nego što se odluče na veliko pakiranje, koje je ujedno i dosta skuplje. 

Požalila se na veliko pakiranje mirisne vodice Sol de Janeiro

No jedna tiktokerica je sada naišla na drugi problem. Naime, našla je parfem koji joj savršeno odgovara i nakon što je potrošila malo pakiranje, odlučila se počastiti i kupiti najveću bočicu. No kaže da ne mirišu isto, odnosno da je manje pakiranje puno bolje i intenzivnije od većeg te da dulje traje. 

Ellysa Yagho (@new.ellysa) podijelila je putem TikToka sa svojim pratiteljima nezadovoljstvo velikom bočicom mirisne vodice Sol de Janeiro Rio Radiance. "Ovo nije jedina tvrtka koja radi ovakva sranja, ali ljuta sam", istaknula je na početku. 

@new.ellysa

 

♬ original sound - Ellysa Yagho🐦

Potom je pojasnila da je prvo kupila malu bočicu mirisne vodice marke Sol de Janeiro. Toliko joj se svidjela da se, nakon što ju je potrošila, odlučila na kupnju najvećeg pakiranja tog mirisa. "Recite mi zašto je jedno špricanje iz ove male bočice ekvivalentno 17 špricanja iz ove veće", pojasnila je svoju frustraciju. 

Dodala je i da unatoč tome što se toliko puta pošprica mirisom iz veće bočice, on brzo i ishlapi. A, kako kaže, miris iz manje bočice "će bez obzira na sve ostati postojan." Dodala je da je to prilično ljuti. 

Sol de Janeiro Rio Radiance, 90 ml, 24.86 eura

"Primijetila sam isto"

Na kraju je rekla da je primijetila da i neki drugi brendovi parfema to rade. "Možda ne Dior i te high-end marke, ali druge da", istaknula je i dodala da ćete dobiti malo probno pakiranje, a nakon kupnje velikog primijetit ćete da "ne mirišu isto". 

Video je u par dana pregledan preko četiri milijuna puta i skupio je mnoštvo komentara, a mnogi su podijelili slična iskustva.

"Isto je i s parfemom Kayali. Putna veličina traje satima, bočice od 100 ml traju koliko i jedno udisanje", "Kao da ih razvodnjavaju", "Poput Orea, mali Oreo ima mnogo bolji okus od onih većih", "Prozovite ih sve", "Mislila sam da sam jedina", "Uzorci parfema su uvijek ukusni, očaravajući, a čim kupim punu veličinu, razočaram se", "Primijetila sam isto."

Pročitajte više