Naočale ne moraju biti skupe da bi bile kvalitetne. Istražili smo najbolje opcije

Foto: izipizi.com, adrialece.hr, eyerim.hr, dioptranaocale.com, dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUNČANE naočale kao ni dioptrijski okviri ne moraju nužno biti skupi da bi bili kvalitetni. Svi oni koji nose dioptrijske naočale vrlo dobro znaju da kada uključe i cijenu leća ukupan trošak novih naočala zna sezati i do nekoliko tisuća kuna. 

Pronašli smo povoljne modele dioptrijskih okvira i sunčanih naočala zbog kojih nećete potrošiti cijelo jedno bogatstvo. 

IZIPIZI naočale

IZIPIZI brend izrađuje cjenovno pristupačne naočale koje poštuju okoliš i štite oči. Njihovi modeli su napravljeni za svakoga, od odraslih do najmlađih, pa i do onih koji trebaju naočale za sport. U ponudi nude sunčane naočale kao i one za čitanje. 

IZIPIZI dioptrijski okviri

Cijena naočala za čitanje im je 280 kuna, a ponuđena dioptrija ide do +3. Mogu se također naručiti i bez leća. Okvire nude u nekoliko oblika, za različite tipove lica, i boja te je izbor zaista velik. 

U ponudi imaju i dioptrijske sunčane, s plus dioptrijom (do +3).

Cjelokupnu ponudu dioptrijskih okvira možete pogledati ovdje


IZIPIZI sunčane naočale

Sunčani modeli naočala koje nude isto dolaze u nekoliko oblika, od retro, okruglih, avijatorskih pa do predimenzioniranih. Također dolaze u nekoliko boja, a cijena im ide od 370 do 415 kuna. 

Cjelokupnu ponudu sunčanih naočala pogledajte ovdje


IZIPIZI dječje sunčane naočale

Što se tiče dječjih modela sunčanih naočala, u ponudi imaju one za bebe od 0 mjeseca starosti pa sve do tinejdžera, od 16 godina. U ponudi imaju i sportske naočale za djecu kao i one zaštitne za ekran. Cijena dječjih sunčanih naočala kreće se od 280 do 370 kuna, a ovisi o uzrastu. 

Cjelokupnu ponudu naočala za djecu možete pogledati ovdje

Crulle okviri za naočale

Crulle okviri su još jedan povoljan brend sunčanih i dioptrijskih naočala. Što se tiče oblika, imaju veliki izbor, od pravokutnih, pilotskih pa sve do ovalnih. Pronašli smo ih na stranici Adrialeće gdje možete naručiti i dioptrijske leće za okvire, potreban vam je samo oftalmološki nalaz da biste mogli unijeti sve potrebne podatke za izradu stakla.

Crulle dioptrijski okviri

Redovna cijena Crulle dioptrijskih okvira kreće se od 220 kuna. U ponudi imaju okvire za žene, muškarce i djecu. Pojedini modeli znaju biti na akciji i tada im cijena bude 70-ak kuna.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje


Crulle sunčane naočale

Redovna cijena Crulle sunčanih naočala kreće se od 190 kuna. U ponudi imaju okvire za žene i muškarce. Pojedini modeli znaju biti na akciji pa im je cijena tada oko 90 kuna.

Cjelokupnu ponudu sunčanih naočala možete pogledati ovdje

OiO i Kohe by eyerim

Eyerim, internetska trgovina naočala, u svojoj ponudi ima i dvije povoljne marke dioptrijskih i sunčanih okvira, Oio i Kohe by eyerim. Radi se o povoljnijim modelima za žene i muškarce, a redovna cijena dioptrijskih okvira kreće se od 259 kuna. 

OiO i Kohe by eyerim, dioptrijski okviri

Cjelokupnu ponudu OiO i Kohe by eyerim dioptrijskih okvira možete pogledati ovdje


OiO by eyerim sunčane naočale

Redovna cijena OiO by eyerim sunčanih naočala je 179 kuna. U ponudi imaju ženske i muške modele. 

Cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje

Dioptra naočale

U internetskoj trgovini Dioptra pronašli smo povoljne okvire za žene, muškarce i djecu. Cijena im se kreće od 55 kuna, a uz okvire možete naručiti i dioptrijske ili sunčane leće. U ponudi imaju i 2 u 1 naočale, odnosno modele sa sunčanim magnetskim dodatkom. 

Dioptra okviri naočala

Cjelokupnu ponudu pogledajte ovdje

Visomax dioptrijske naočale za čitanje

DM u svojoj ponudi također ima i sunčane, ali i dioptrijske naočale za čitanje (od +1 do +3.5). Izdvojili smo ove potonje čija cijena kreće od 39.90 kuna. 

Cjelokupnu ponudu DM naočala možete pogledati ovdje

Pročitajte više