Našli smo 20 najljepših haljina idealnih za novogodišnji party već od 120 kuna

Foto: Shutterstock/Doris Fatur/hm.com/mohito.com/bershka.com/mango.com/elfs.hr/ zara.com/sinsay.com/reserved.com/guess.eu/aboutyou.hr/zalando.ie/ fashionandfriends.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo trgovine u potrazi za najljepšim haljinama za doček Nove godine. Iako su šljokice i cirkoni neraskidivo vezani s najluđom noći u godini, neki od izdvojenih modela i bez svjetlucanja izgledaju spektakularno. 

Izdvojili smo 20 modela u kojima ćete se sigurno osjećati kao zvijezda partyja. 

Sinsay šljokičasta midi haljina, 119.90 kn (15.91 €)

Šljokičasta midi haljina V izreza u indigo boji idealan je odabir za novogodišnji party. Uparite ju sa sandalama ili elegantnim salonkama i spremni ste za doček. 

Dostupna je i u crnoj boji u Sinsay trgovini. 

Mini haljina s izrezom, 139.90 kn (18.57 €)

Ova mini haljina golih leđa savršena je crna haljina za doček Nove godine. Uz nju odlično idu salonke ili čizme na petu te decentan nakit.  

Možete ju naći u Sinsay trgovini. 

Mini haljina s izrezom, 139.90 kn (18.57 €)

Šljokičasta haljina s izrezom na leđima uvijek je dobar odabir za party haljinu. Ova haljina je idealan statement komad. 

Možete ju naći u Sinsay trgovini. 

Kratka haljina s cirkonima,  271.15 kn (35.99 €).

Jednostavna uska, kratka haljina s cirkonima odličan je odabir za one koji žele istaknuti siluetu tijela. Haljinu možete pronaći u Bershki.

Haljina s nabranim dekolteom, 301.30 kn (39.99 €)

Mini haljinu s nabranim dekolteom možete pronaći u Bershki, a nakon dočeka Nove možete je nositi i u nekim casual kombinacijama.

Strukirana haljina, 338.98 kn (44.99 €)

Ova strukturirana haljina odlično će pristajati onima koji žele naglasiti siluetu tijela. Odlično ide uz statement komade nakita i jednostavne, elegantne salonke. 

Možete ju naći u Mohito trgovini. 

Mini haljina, 346.50 kn (45.99 €)

Elegantna mini haljina sa šljokičastim vezom savršeno će izgledati s jednostavnim crnim salonkama, ali i čizmama na petu. Haljinu možete pronaći u Bershki.

Haljina s dugim rukavima, 349.90 kn (46.44 €)

Haljina dugih rukava sa šljokicama idealna je za one koji vole efektne komade. U ovoj Mangovoj haljini sigurno nećete proći nezapaženo.

Haljina sa šljokicama, 376.65 kn (49.99 €)

Šljokičasta haljina iz Reserved trgovine prati liniju tijela i ima duboki izrez straga. Ova svjetlucava haljina odlično ide uz srebrne ili crne cipele na petu. 

Haljina na preklop, 376.65 kn (49.99 €)

Šljokičasta haljina na preklop prodaje se u H&M-u, a osim u srebrnoj, dostupna je i u zlatnoj varijanti. Upečatljiva haljina savršeno će izgledati s podignutom kosom i štiklama u živoj boji.

Haljina s prorezom, 376.65 kn (49.99 €)

Dugačka crvena haljina s prorezom može se pronaći u Mohitu. Elegantna haljina kasnije vam može poslužiti u bilo kojoj svečanijoj prigodi.

Voluminozna mini haljina, 451.70 kn (59.95 €)

Zarina upečatljiva voluminozna mini haljina ljubičaste boje savršeno će pristajati djevojkama koje se ne boje biti drugačije.

Duga haljina sa šljokicama, 527.05 kn (69.95 €)

Duga haljina bez rukava s okruglim ovratnikom i apliciranim šljokicama idealna je party haljina. Možete ju naći u Zari. 

Noelle pink haljina, 1​​​130.18 kn (150 €)

Ženstvena haljina u ružičastoj boji duplo je krojena u gornjem dijelu, naglašava figuru i ima blagi dekolte u četvrtastom obliku i djelomično otvorena ramena. Nosiva je i kao večernja haljina uz visoke pete ili uz ravne čizmice kao kombinacija za dnevni look.

Osim u ružičastoj, dostupna je i u maslinasto zelenoj, plavoj i crnoj boji u trgovini eloo dizajn. 

Baršunasta haljina s kristalima, 1299.90 kn (172.52 €)

Baršunastu haljinu s kamenčićima i odvažnim dekolteom možete pronaći u Mangu.

Zlatna mini haljina, cijena na sniženju je 1864.79 kn (247.50 €)

Just Cavalli svečana mini haljina u zlatnoj boji s naborima i dijagonalnom vezicom. Ima asimetričan izrez. 

Našli smo ju na jako dobrom popustu u Fashion & Friends trgovini. 

A Star is Born večernja haljina, snižena cijena je 1975.20 kn (262.15 €)

Mornarsko plava večernja haljina ima ukrasne detalje po sebi i prorez za noge. Upečatljiva je sama po sebi i samim time idealna za najluđu noć u godini. 

Možete ju naći u About You trgovini na sniženju. 

Haljina s resama i šljokicama, 2109.66 kn (280 €)

Elegantnu zelenu haljinu s prorezom na leđima našli smo u Guess trgovini. Dostupna je i u crvenoj i zlatnoj boji. 

Marciano haljina s resama, 2260.35 kn (300 €)

Crvena kratka haljina s resama savršena je party haljinica. Pronašli smo ju u Guess trgovini, a dostupna je i u zlatnoj boji. 

Haljina Margoux, redovna cijena je 3400 kn (451.26 €)

Haljina Margoux može se pronaći u Elfsu, a samo danas može se ugrabiti uz 30 posto popusta uz korištenje koda xmas. U tom slučaju cijena haljine je 2380 kn (315.88 €).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.