Našli smo Metalac posuđe na popustu od 30%. Izdvojili smo svoje favorite

Foto: market.hr.metalac.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVI KOJI vole kuhati zasigurno su čuli za Metalac posuđe. Njihovo posuđe krasi mnoge kuhinje, a trenutno je na dobrom popustu. Cijena dubokih i plitkih posuda, raznih pekača, džezvi, lonaca i lončića, tava, poklopaca i posuda za čuvanje hrane snižena je za 30%. 

Na popustu su se našle razne Metalac linije pa će svatko lako pronaći boju i dizajn koji mu odgovara. U nastavku smo izdvojili svoje favorite na ovoj akciji. 

Metalac tava masiv 24 cm, cijena na sniženju je 17.28 € (130.20 kn)

Masiv je linija teškog emajliranog posuđa najveće debljine čeličnog lima, a najbolja je za pripremu hrane koja traži dulje krčkanje na niskim temperaturama. Ovakva jedna tava odličan je dodatak kuhinji, a emajlirano posuđe je dugotrajno i jednostavno se održava. 

Metalac duboka posuda pastelne tufne, 22 cm / 5 lit., cijena na sniženju je 18.55 € (139.76 kn)

Našli smo nekoliko posuda iz linije pastelnih tufni na ovom sniženju. Jako nam se sviđa ovaj razigrani dizajn, a uklopit će se u većinu kuhinja. Ova duboka posuda s poklopcem je isto izrađena od emajla pa se sukladno tome lako održava. Emajl je gladak pa se namirnice manje lijepe za dno posude i lakše se čisti. 

Metalac pekač 28 cm / 3 lit., cijena na sniženju je 25.55 € (192.51 kn)

Ovakvi pekači su nezaobilazni u kuhinji, a ovaj emajlirani od Metalca dolazi s poklopcem i metalnim ručkama. U njemu se mogu peći razne vrste mesa i povrća u pećnici. Donji dio posude ima dno koje je izrađeno od nekoliko eliptičnih žljebova i ispupčenja, a žljebovi imaju funkciju skupljanja sokova, masnoća i kondenzata. Ispupčenja, pak, ne dozvoljavaju hrani da zagori. 

Metalac džezva crvena za 4 kave, cijena na sniženju je 6.97 € (52.52 kn)

Džezve koje Metalac ima u ponudi dolaze u raznim bojama i motivima, ali nama se najviše sviđa ova u klasičnoj crvenoj boji. Ove džezve dolaze u različitim veličinama, a mi smo izdvojili ovu za četiri kave. 

Metalac plitka posuda Love, 20 cm / 2.90 lit., cijena na sniženju je 19.03 € (143.38 kn)

Ova preslatka emajlirana posuda s motivima srca odmah nam je zapela za oko. Dolazi s poklopcem, a u njoj možete pripremati razna ukusna jela. 

Metalac okrugli pekač Blue Cooking Delight, 28 cm, cijena na sniženju je 16.30 € (122.81 kn)

Ovaj okrugli pekač u plavoj boji nam se svidio zbog svog cvjetnog dizajna. U njemu možete pripremati razno povrće, meso, pa i kolače ili kruh. S obzirom na to da ima emajlirani premaz, lako se održava, namirnice se manje lijepe za dno i ne zahtijeva preveliku upotrebu masnoće naspram drugog metalnog posuđa.

Ovo sniženje traje do 30. travnja, a kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje