Zendaya i Roger Federer oduševili u novoj reklami

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVJETSKI poznata glumica Zendaya i teniska legenda Roger Federer nedavno su udružili snage u intrigantnoj reklamnoj kampanji za švicarski brend sportske opreme On. Kampanja, inspirirana Zendayinom ulogom u filmu Challengers, donosi svjež i kreativan pristup promociji aktivnog životnog stila.

Većina je pozitivno reagirala na ovu kampanju

Priča započinje slučajnim susretom dvoje zvijezda u On trgovini, gdje izmjenjuju znatiželjne poglede. Potaknuti Zendayinom glumačkom ulogom tenisačice, odlučuju se okušati u neobičnom teniskom meču. No, umjesto tradicionalne igre, njih dvoje se upuštaju u "zračni tenis" - simulirajući pokrete i udarce bez stvarne loptice.

Ova kampanja označava Zendayin ulazak u On obitelj kao nove partnerice brenda. U sklopu ove suradnje mlada glumica će sudjelovati u kreiranju novih modnih kolekcija i promovirati aktivan način života kroz različite kampanje.

S druge strane, Roger Federer već je duže vrijeme povezan s On brendom kao partner i poduzetnik. Švicarski tenisač je ranije lansirao vlastitu kolekciju odjeće inspiriranu tenisom. 

Većina ljudi je pozitivno reagirala na ovu kampanju iako su se pojavili i neki negativni komentari koji su izražavali razočaranje što su odabrali Zendayu za ovu reklamu. "Oscar odmah", "Ovaj video je bolji od njenog filma", "Čekajte... ovo je marketing", "Nema šanse", "Kako dobra reklama", "Odličan marketing", "Kakve veze Zendaya ima s tenisom", neki su od komentara ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.