Noćenje 87 eura: Našli smo savršenu kućicu za proljetni odmor u Gorskom kotaru

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OSVOJILA nas je simpatična drvena kućica koja je zamišljena kao glamping robinzonski smještaj. Kućica na drvetu Gorski Lazi nalazi se u Tršću u Primorskoj-goranskoj županiji. Okružena je netaknutom prirodom i goranskim planinama te poziva na uživanje i odmaranje daleko od grada i buke. 

Kućica ima četiri ležaja, kuhinjicu, kompostni wc, tuš, solarnu struju, grijanje, audio sustav i WiFi internet. Osim toga, u njoj se nalazi sve što je potrebno za ugodan boravak uključujući posteljinu, ručnike, kompletno opremljenu kuhinju, ali i roštilj i vanjske ležaljke idealne za odmaranje na svježem zraku. 

U blizini su adrenalinski park i prekrasne šetnice

Vlasnici kuće preporučuju gostima da ponesu odjeću i obuću za planinarenje te da oni mogu organizirati izlete onima koji to žele. Osim toga, gostima su pripremili i turističku kartu sa svim informacijama. 

U neposrednoj blizini nalaze se i adrenalinski park i prekrasne šetnice. Nacionalni park Risnjak udaljen je 26 km od kuće na drvetu Gorski Lazi te može biti lijepa destinacija za dnevni izlet. 

Ova kućica prima goste od svibnja, cijena noćenja je 87 €, a minimum su dva noćenja. Smještaj možete vidjeti ovdje, a još fotki niže.