Nova kolekcija šalica domaćeg brenda inspirirana snijegom i zimom ponovno očarava

Foto: traversa.design

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEZONSKA radost i toplina dolaze do izražaja u najnovijoj kolekciji šalica domaćeg brenda Traversa Design, koja je inspirirana čarima snijega i zime.

Ranije smo pisali o keramičkim proizvodima brenda Traversa Design, a kolekcija inspirirana morem i ljepotama Dalmacije posebno nas je oduševila. Ovaj mali tim kreativaca iz Rijeke već dugi niz godina posvećen je umjetnosti lončarstva i proizvodnji suđa.

Predstavili su novu kolekciju "Sanjam zimu", koja je inspirirana tihim šetnjama po dubokom snijegu po Lici, Velebitu i Gorskom kotaru. "Sanjam zimu" na šalici i tanjuriću pruža pravu zimsku čaroliju, čineći ga idealnim poklonom za blagdane.

Na web shopu trenutno traje božićna akcija od 20% na sve proizvode. Tako ove prekrasne šalice iz nove kolekcije možete kupiti po cijenama od 21.60 ili 30.40 eura.

Zdjelica "Pobjegnimo na jug", snižena cijena je 30.40 € (229.05 kn)
Šalica s ručkom "Pobjegnimo na jug", snižena cijena je 21.60 € (162.75 kn)
 Šalica "Miriše na snijeg", snižena cijena je 21.60 € (162.75 kn)
 Šalica i tanjurić "Sanjam zimu", snižena cijena je 30.40 € (229.05 kn)

Čašice za rakiju - savršen poklon

Posebnu pozornost privukle su nam ove čašice za rakiju koje mogu biti idealan poklon za voljenu osobu. Na jednoj čašici je ona, na drugoj on i bez obzira na sve, voli je najviše na svitu.

Čašice za rakiju "Voli san te najviše na svitu", snižena cijena je 17.60 € (132.61 kn)

Cijelu ponudu možete vidjeti na njihovom web shopu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.