Novi Lego set raspametio fanove Tima Burtona: "Čekam ovo od 1993. godine"

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO se približava izlazak filma Beetlejuice Beetlejuice i s obzirom na to da će druga sezona serije Wednesday debitirati 2025., obožavatelji Tima Burtona uskoro će uživati u novim projektima. No, osim toga, Lego priprema još jedno uzbudljivo iznenađenje: novi set posvećen Predbožićnoj noćnoj mori.

Tri lokacije iz filma

Lego set Predbožićna noćna mora uključivat će tri ključne lokacije iz filma: Spiral Hill iz Disneyja, Kuću Jacka Skellingtona i Gradski vijećnik za Noć vještica s fontanom. Set će imati 2193 komada i osam minifigura - Jacka Skellingtona, Sally, Djeda Mraza, Locka, Shocka, Barrel, psa Zeroa i gradonačelnika s dvostrukim licem. 

Košta 200 eura

Obožavatelji su oduševljeni i svoje uzbuđenje nisu krili u komentarima. "Ovo je sve", "Moram ga imati","Ovo je najbolji set", "Čekam ovo još od 1993. godine", pisali su ispod objave na Instagramu.

Lego set bit će dostupan od 6. rujna 2024., a cijena iznosi 199.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.