Novi luksuzni trend: Bradley Cooper otkriva bizaran raspored svoje spavaće sobe

Foto: Shutterstock/Pexels

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SPAVAĆA soba Bradleyja Coopera podiže koncept otvorenog prostora na potpuno novu razinu. Tijekom nove epizode podcasta Armchair Expert glumac je otkrio da njegova spavaća soba i kupaonica nisu razdvojene zidovima ili vratima. Uz to, čak ni ulaz u spavaću sobu nema vrata, već je to sve jedan otvoreni prostor.

"Kada, WC i krevet su u istoj prostoriji", izjavio je Bradley voditelju podcasta Daxu Shepardu. "Moja spavaća soba nema vrata."

Iako nismo potpuno sigurni kako to funkcionira, ovakav raspored spavaće sobe već smo vidjeli u luksuznim hotelima. No, Bradley nas podsjeća da je jednako luksuzan i kad se primijeni kod kuće. S tim se slažu i dizajneri interijera.

"Kada mora biti dovoljno upečatljiva"

"Kade u spavaćim sobama postale su ključni element u svijetu luksuznih hotela, ali ovaj dizajn se ponekad može smatrati previše nepraktičnim za dom. Ipak, kako smo otkrili posljednjih godina, otvoreni prostor postaje popularan način življenja, pa zašto to ne bi bilo primjenjivo i u našim spavaćim sobama? Uostalom, postoji nešto izuzetno raskošno i romantično u ideji da možete ući u kadu a da ne morate napustiti udobnost svoje spavaće sobe", komentira Lee Reed, voditelj marketinga u tvrtki Easy Bathrooms, za časopis Homes & Gardens.

Koliko je ovaj trend stvarno ostvariv? Lee objašnjava da moramo gledati na našu kadu kao na investicijski komad. "Ako vam je plan da kada bude zvijezda showa u spavaćoj sobi, ona mora biti značajna, izražajna i dovoljno upečatljiva", dodaje.

"Ako su prozori u sobi vidljivi izvana, stavite neprozirne rolete i zavjese od voala koje će omogućiti da soba ostane svijetla tijekom dana, ali istovremeno nuditi privatnost", rekao je.

Pročitajte više