Novi modeli Converse tenisica svakoga će osvojiti svojim šarmom

Foto: converse.com/de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOLEKCIJE poznatih brendova već su u znaku ljubavi, pa je tako i Converse u svojoj novoj kolekciji predstavio omiljene starke u valentinovskom ruhu. 

Starke su kultna obuća koja je već desetljećima sinonim za streetstyle kombinacije, a ovi novi modeli s detaljima srca posebno oduševljavaju.

Chuck 70 Hearts, cijena je 100 € (753.45 kn)

Chuck 70 tenisice jamče poseban look ovog Valentinova

Uparite ove tenisice s odgovarajućim ružem za usne ili dodajte dašak popa svom monokromatskom stilu. Ovaj Chuck 70 pomoći će vam da se izrazite. Vaš stil će zablistati zahvaljujući zlatnim detaljima za jedinstven izgled. 

Chuck Taylor All Star Lift Platform Hearts, cijena je 95 € (715.78 kn)

Ove Chuck platforme u crnoj boji inspirirane Valentinovom imaju zlatne detalje te malena srca na sebi.

Chuck Taylor All Star Move Platform Hearts, cijena je 95 € (715.78 kn)

Ovaj ružičasti model dolazi s nešto višom platformom. Motiv srca nalazi se na bočnoj strani i krasi prepoznatljivi Converse logo te se nalazi i na vezicama.

Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 Platform Hearts, cijena je 100 € (753.45 kn)

Efektan bijeli par s visokom platformom krase sitna crvena srca na bočnoj i stražnjoj strani. Grafike srca u klasičnim neutralnim bojama lako je kombinirati sa svime.

Na hrvatskoj Converse web stranici trenutno je dostupan samo prvi model, a ostale modele potražite na njemačkoj web stranici.