Nubijin prvi sklopivi telefon konačno dolazi na europska tržišta ovog mjeseca

Foto: nubia.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NUBIA je bila prilično aktivna na ovogodišnjem Mobile World Congressu prije nekoliko mjeseci, ali mnogi uređaji koje je kineska tvrtka tada predstavila još nisu dostupni na tržištu.

Njihov prvi sklopivi telefon Flip sada konačno stiže na europska tržišta, gotovo dva mjeseca nakon što je predstavljen na MWC 2024. Nubia je nedavno objavila da će Flip biti dostupan za kupnju u Europi od 9. travnja.

Nubia Flip će vjerojatno biti jedan od najpristupačnijih sklopivih uređaja na tržištu

Kada je u pitanju cijena, Nubia Flip će vjerojatno biti jedan od najpristupačnijih sklopivih uređaja na tržištu. Kako PhoneArena navodi, očekuje se da će cijena preklopnog telefona iznositi oko 600 eura, ovisno o modelu.

Nubijin 5G sklopivi pametni telefon dolazi s glavnim zaslonom od 6.9 inča i stopom osvježavanja od 120 Hz. Telefon ima glavnu kameru od 50 megapiksela i senzor dubine od 2 megapiksela na stražnjoj strani te bateriju kapaciteta 4300 mAh s podrškom za brzo punjenje od 33W.

Osim toga, uređaj posjeduje i sekundarnu kameru od 16 megapiksela i okrugli OLED zaslon od 1.43 inča. Važno je napomenuti da Nubia Flip koristi Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 procesor, uparen s 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu, što ga čini pristojnim izborom iako nije najnapredniji model na tržištu. Više informacija možete vidjeti na njihovoj web stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.