"Odlična vrijednost za novac": Krema koju obožava Jennifer Garner pravi je hit

Foto: neutrogena.com/epaimages.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BILO da volite eksperimentirati s proizvodima za njegu kože ili vam je doista potrebna dobra krema za područje oko očiju, vjerujemo da će vas zaintrigirati ona koju preporučuje Jennifer Garner. S obzirom na njezin mladolik izgled, mnogi su požurili isprobati kremu za okoloočno područje koju hvali.

Gotovo instantno djelovanje

U pitanju je Neutrogena Hydro Boost gel krema, koju ambasadorica brenda rado koristi u svojoj svakodnevnoj njezi. Ovaj pristupačni proizvod formuliran je s nizom snažnih sastojaka, čija je namjena umiriti i zagladiti područje oko očiju.

Sadrži hijaluronsku kiselinu za smanjenje pojave bora i sitnih linija te dubinsko hidratiziranje vašeg tena, što je posebno važno zimi. Preporučuje se nanijeti je ujutro i navečer nakon čišćenja kože za najbolje rezultate.

Garner nije jedina obožavateljica ove kreme. Na Amazonu ima ocjenu 4.5 uz preko 18.000 recenzija: "Gotovo odmah smanjuje fine linije i bore, odlični rezultati", "Brzo i u potpunosti se upija, odlična vrijednost za novac", "Imala sam jako suhu kožu ispod očiju, a otkad koristim ovu kremu, problemi su nestali".

Neutrogena Hydro Boost, Ljekarna Coner, 12.90 eura (97.45 kn)

Kremu je potrebno nanositi ujutro i navečer i umasirati dok se u potpunosti ne upije. Ova hidratantna gel-krema brzo se upija, ne ostavlja mastan i težak film, a snažno hidratizira suhu kožu. Sadrži hijaluronsku kiselinu, koja pomaže u vlaženju i elastičnosti kože.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.