Osim na lice, zaštitni faktor trebate nanositi i na usne. Ovo su najbolji SPF balzami

Foto: dm.hr/superskin.hr/amazon.com/strawberrynet.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VJEROJATNO već znate koliko je važno svakodnevno koristiti kremu za sunčanje kako biste zaštitili svoju kožu od tamnih mrlja, oštećenja od sunca, znakova starenja i ozbiljnijih stanja, poput raka kože. Ali postoji područje lica o kojem mnogi ljudi ne razmišljaju kada je u pitanju zaštita od sunca: usne.

Kao i ostatak vašeg lica i tijela, i vaše usne trebaju zaštitu od štetnih UV zraka tijekom cijele godine bez obzira na vremenske prilike.

Bilo koju kremu za sunčanje koju stavite na lice možete nanijeti i na usne. Međutim, ako tražite proizvode sa zaštitnim faktorom koji su formulirani posebno za usne, evo nekoliko najboljih izbora.

Labello Sun Protect balzam za usne, SPF 30, cijena je 3.40 € (25.62 kn)

Labello Sun Protect sa zaštitnim faktorom 30 štiti usne od UV zraka i pruža intenzivnu njegu vašim usnama. Inovativna formula na bazi ekstrakta suncokreta i vitamina E bori se protiv štetnih UV zraka i pruža odličnu zaštitu vašim usnama. Nježan, bezbojan sloj obavija usne te ih intenzivno hidratizira i osigurava dovoljno vlažnosti za svježi izgled usana. 

Sundance Balzam za usne – kokos, 10 ml, cijena je 1.75 € (13.19 kn)

Sundance balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 daje usnama zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka. Zahvaljujući formuli koja sadrži hidrokompleks s aloe verom, vitaminom E i uljem avokada, ovaj balzam intenzivno njeguje vaše usne. 

Paula’s Choice Lipscreen SPF 50, cijena je 10.88 € (81.94 kn)

Baršunast i dugotrajan, ovaj balzam obnavlja vlagu suhim, ispucanim usnicama štiteći ih od sunčanih oštećenja. Nema dodanih boja ni mirisa.

SebaMed Sensitive Skin Lip Defense, cijena je 3.69 € (27.80 kn)

Njegujte svoju osjetljivu kožu usana balzamom za usne SebaMed Sensitive Skin Defense Stick SPF30. Balzam s pH 5.5 je vrlo koristan za suhe i ispucale usne.

Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF 25 With Lemon & Shea Butter, cijena je 8 € (60.28 kn)

Ovo je omekšavajući i obnavljajući balzam za usne za muškarce. Formuliran je sa shea maslacem i uljem avokada za njegu usana. Sa suptilnim mirisom limuna koji nudi zaštitu od sunca sa širokim spektrom SPF 25 štiti kožu od visokih temperatura. Ostavlja usne mekima, glatkima, svježima i zdravog izgleda.

Neutrogena Lip Care balzam za usne sa zaštitnim faktorom, cijena je 4.30 € (32.40 kn)

Neutrogena balzam za usne savršen je odabir za njegu ispucale i osjetljive kože usana u svako godišnje doba. Njegovi visokokvalitetni sastojci te bogati mazivi sloj dubinski hidratiziraju i umiruju ispucale usne pružajući im trenutačno olakšanje. Sadrži i SPF 14 ili 20 koji štiti od budućeg oštećenja uslijed djelovanja UVA i UVB zraka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.