Osim za kadu, kupci rado koriste ovu četku i za čišćenje ogledala i stakla

Foto: amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZBOR proizvoda za čišćenje nikad nije bio privlačan, ali s ovom četkom za pločice koju mnogi na internetu hvale čak i najzahtjevniji poslovi postaju podnošljivi. 

S tri različite glave, ova četka je prilagodljiva i efikasna u suočavanju s različitim vrstama nereda, od plijesni do tvrdokornih mrlja. Čvrsta glava četke idealna je za pločice, a korisnici cijene njezinu sposobnost da se uhvati u koštac s najtežim mrljama štiteći površine od ogrebotina.

Osim toga, dolazi s jastučićem za ribanje tvrdokornih nečistoća poput taloga od sapuna i jastučićem od mikrovlakana za nježnije površine poput ogledala i stakla. 

Zahvaljujući svojoj dugoj dršci, može dosegnuti i do teško dostupnih mjesta bez potrebe za ljestvama ili stolicama. Četka je izuzetno korisna i za čišćenje ispod namještaja bez potrebe za čučanjem.

Jedan korisnik je na Amazonu istaknuo kako je ovaj proizvod savršen za čišćenje na različitim visinama, uključujući tuš-kabine, visoka ogledala i uske prostore oko WC školjke i fuga u tuševima. Rotirajuća glava za 180 stupnjeva omogućuje jednostavno upravljanje četkom čak i u najzahtjevnijim zavojima.

Mnogi je preporučuju

Jedan recenzent je napisao: "Tko je rekao da može biti tako lako ribati tuš? Svi nastavci za četke su odlični i lako se sastavljaju i mijenjaju. Preporučujem je!"

"Danas sam prvi put upotrijebila četku za ribanje i mnogo mi je olakšala čišćenje pločica u tušu! Učinila je sjajan posao i poštedjela me saginjanja. Nije sjajna u kutovima gdje se susreću zidovi, ali svugdje drugdje vrlo dobro prolazi. Jako sam zadovoljna. Definitivno preporučujem ovaj proizvod!" napisala je još jedna zadovoljna korisnica.

Cijena proizvoda na sniženju je 25.03 eura, a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više