Osvojila nas je nova dječja kolekcija koja je upravo stigla u Lidl. Ovo izdvajamo

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj je nastao u suradnji s: Lidl 

JESEN se bliži, što znači da je vrijeme za opskrbljivanje prikladnim odjevnim komadima. Djeca svoje, ruku na srce, relativno brzo prerastu, stoga su kvalitetni i udobni komadi pristupačnih cijena pravi spas za roditelje. Lidl je predstavio novu kolekciju odjeće za mališane koja će im biti izvrstan saveznik u igri i učenju, a dominira odjeća s visokim udjelom pamuka za maksimalnu udobnost i lakšu pokretljivost.

Majice i hlače različitih motiva

Majice dugih rukava i pripadajuće hlače s visokim udjelom pamuka i vedrih boja dostupni su u veličinama od 98 do 128, a ukrašeni su motivima jednoroga, dinosaura i duge koji će lako privući pozornost svakog djeteta. Majice su dostupne po cijeni od 3.49 eura, a hlače po 3.99 eura.

Pamučne jakne za hladnije dane

Za hladnije jesenske dane tu su sportske jakne s visokim udjelom pamuka koje su također dostupne u veličinama 98-128. Dezenima vedrih boja odlično se uklapaju uz majice i hlače iz kolekcije, a cijena im je 5.99 eura.

Majice kratkih rukava s Disney motivima

Ako vaša djeca vole Disneyjeve i Marvelove junake, majice s likovima Minnie Mouse ili logom Avengersa bit će odličan izbor za njih. Izrađene su od čistog pamuka, a dostupne su u veličinama od 134 do 164 po cijeni od 3.99 eura.

Vrijeme je za igru

U Lidlu nisu zaboravili ni na igračke, stoga su pripremili napuhance za skakanje. Na svakog napuhanca može sjesti dijete teško do 50 kg, a u paketu ćete dobiti i ručnu zračnu pumpu. Napuhanci dolaze u obliku konja, jednoroga i zmaja, u veličinama 53x24x46, 58x25x53 ili 61x28x46 cm, ovisno o modelu. Cijena igračke i pumpe je 12.99 eura.

Kompletići za bebe

U novoj smo kolekciji pronašli i proizvode za one najmlađe, a komplet za bebe koji sadrži kapicu, bodi, hlačice i jednodijelnu pidžamu jako je dobar ulov za samo 10.99 eura. Svi komadi u kompletu izrađeni su od čistog bio pamuka, a dostupni su u veličinama od 50 do 68.

Pronašli smo i jednodijelne pidžame sa stopalima od mekanog pliša koje krase razni dezeni vedrih, ali neutralnih boja. Pidžame su dostupne u veličinama od 62 do 92, a cijena svake je 4.99 eura.

Konačno, u istim veličinama pronašli smo hlače za bebe od bio pamuka nježnih boja s otisnutim motivima kućice, kamiona i prirode, a cijena svakog para je 2.49 eura.

Kolekcija je dostupna od 26. kolovoza u Lidlovim prodavaonicama do isteka zaliha. Kompletnu ponudu odjeće za djecu i bebe možete pogledati ovdje.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Lidl Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.