Otvorena je nova farma alpaka u Hrvatskoj. Evo gdje se nalazi

Foto: alpaka-ranch-no-stress.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VJEROJATNO ne postoji osoba koja ne voli alpake. Ove životinje popularne su zbog svoje vune i prijateljskog temperamenta. Njihova legendarno mekana vuna je vrlo cijenjena te se od nje izrađuju odjevni predmeti visoke kvalitete. Ako se želite i sami uvjeriti u mekoću njihove vune, možete to učiniti na farmi No Stress, nedaleko od Crikvenice.

Odličan izbor za odmor cijele obitelji

Ovo je prva farma alpaka na Kvarneru, a nalazi se u Drveniku. Farmu drži obitelj koja  oduvijek gaji veliku ljubav prema prirodi i životinjama, a na njoj možete pomaziti i naučiti puno o alpakama.

Na farmi možete upoznati tri alpake koje se zovu Cocco, Amadeus i Max. Osim njih, možete se družiti i s konjima, ovcama, patkama, zečevima i drugim domaćim životinjama. Najmlađi mogu jahati ponija.

Psima je dozvoljen ulaz, ali samo u prostor za odmor, a ne blizu životinja.

Alpake na ovoj farmi su pitome, a posjetiteljima je dozvoljeno hraniti ih uz nadzor. Na farmi je dostupan i ugodan prostor za odmor te svaki gost dobiva jelo sa žara i piće dobrodošlice.

Farma je otvorena od utorka do nedjelje od 18:30 do 20:30. Ulaznica za djecu do 4 godine je besplatna, za djecu od 5 do 14 godina 7 eura, a za sve starije od 15 godina ulaznica je 9 eura. Paket ulaznica za roditelje s djecom je 18 eura. Više o farmi No Stress doznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.