Ova četka za čišćenje hit je na TikToku. Evo gdje se može kupiti

Foto: amazon.de/amazon.com/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK je odličan za otkrivanje raznih gadgeta za dom koji mogu olakšati kuhanje, organizaciju doma, ali i čišćenje. Upravo smo tamo naišli i na ovaj fora gadget koji se može koristiti za čišćenje različitih površina u kući. Radi se o električnom čistaču koji je vodootporan (IPX7) i s njim dolaze razni nastavci, ima dvije brzine ribanja, ekran, koji pokazuje stanje baterije i brzinu rada, te izdržljivu bateriju. 

Tiktoker koji je podijelio ovaj gadget na svom profilu kaže da mu je to "najbolji gadget za čišćenje u 2023." U videu se može vidjeti kako koristi ovaj električni čistač za čišćenje tave, pločica i fuga, kade i automobilskih guma. Doduše nadamo se da ga je dobro počistio između čišćenja tih različitih površina ili promijenio nastavak. Kako to izgleda, pogledajte u videu.

@simplysalfinds BEST cleaning gadget for 2023 🧼 Wink in bye-O under ‘Random Azamon Finds’ #amazonfinds #amazontiktok #tiktokmademebuyit #bathroom #kitchenhacks #cleantok #cleaninghacks #gadgets #salfinds ♬ original sound - Simply Sal Finds

Mnogima se svidjela

"Ok, to mi treba", "Top", "Sviđa mi se ovaj čistač", "Kupit ću dva, jedan za kuhinju, jedan za kupaonicu", "Ovo izgleda korisno", "Ovo će izbaciti Scrub Daddyja s tržišta", neki su od pozitivnih komentara. 

No, bilo je i negativnih komentara. "Jesu li ljudi ozbiljno toliko lijeni da ne mogu ručno nešto oribati", "Dakle, svi ćete oprati posuđe i tuš s istom stvari?", "Podsjetnik da ne treba jesti baš kod svakoga", glase neki od njih. Neki su pak predlagali da se može nabaviti četka za bušilicu i pričvrstiti ju te tako dobiti ovakav uređaj za čišćenje. 

Bilo kako bilo, video s ovom četkom ima 3.7 milijuna pregleda te su mnogi u komentare napisali da su je kupili ili to planiraju učiniti. Četku iz videa možete vidjeti ovdje

TILSWALL M4 električna četka za čišćenje, 29.99 € (225.96 kn)

Našli smo gotovo istu na njemačkom Amazonu, jedina razlika je u marki. No dostava je skuplja od proizvoda pa nismo baš sigurni koliko je kupnja isplativa. Naime, košta 68 eura s dostavom, možete je vidjeti ovdje. Ima ekran, vodootporna je (IPX7) i dolazi s pet zamjenskih glava. Na Amazonu ima ocjenu 4.1 i više od 1000 recenzija. 

Električna četka za čišćenje, 36.99 € (278.71 kn)

Druga opcija je slična, ujedno je i bestseller na Amazonu i trenutno na popustu. Četka ima motor od 350 RMP, sadrži 4 zamjenske glave i tri dodatka u obliku "slamčica" za čišćenje, pogodna je za čišćenje kupaonice, kade, tuša, radnih ploča, štednjaka, sudopera, stakla, pločica itd. No nema ekran. 

Četka za čišćenje, 7.25 € (54.63 kn)

Na AliExpressu smo našli nekoliko povoljnijih verzija, ali isto nemaju ekran. Ova prva je najpovoljnija, a radi se o bežičnoj četki za čišćenje koja je punjiva preko USB kabla. Dolazi u nekoliko boja. 

5-u-1 multifunkcionalna električna četka za čišćenje, 18.62 € (140.30 kn)

Ovo je druga opcija s AliExpressa, ima ocjenu od 4.6 na toj stranici i više od 1000 kupnji. Dolazi s 5 različitih zamjenjivih glava, bežična je i vodootporna. Isto se može koristiti za čišćenje različitih površina. 

Bežična četka za čišćenje, 16.74 € (126.13 kn)

I zadnja opcija je s AliExpressa, ima ocjenu 4.6 i više od 2000 kupnji. Slična je kao i prethodne, dakle bežična četka za čišćenje različitih površina, puni se preko USB kabela. Dolazi s tri zamjenske glave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.