Ova glamping kupola u Sarajevu nas je oduševila. Cijena noćenja je 750 kn

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLAMUROZNO kampiranje aka glamping je jedan od najpopularnijih turističkih smještaja u svijetu, a mi smo pronašli jednu takvu idealnu oazu u susjedstvu. 

Kupola glamping dome nalazi se u Sarajevu, na 11 minuta hoda od Baščaršije, a gostima u zimsko vrijeme nudi prekrasan pogled na snijegom prekriven grad.

Upravo je ova kupola postala jedna od popularnijih atrakcija za turiste na prostoru Bosne i Hercegovine otkako je otvorena prošle godine. 

Spavanje pod zvijezdama

Radi se o kristalno prozirnoj prostoriji u obliku kupole veličine 16 m2, s elegantnim bijelim zavjesama koje osiguravaju intimu gostima. U njoj se nalazi king size krevet i kupaonica, mini hladnjak i kuhalo za vodu. Kupola je klimatizirana te vam u njoj neće biti hladno. 

Za poseban ugođaj tu je i vanjska hidromasažna kada, s prekrasnim pogledom na grad, u kojoj ste okruženi prirodom. 

Idealna oaza za iskusiti novi način odmora i spavati pod zvijezdama.

"Lokacija je odlična, vrlo blizu Baščaršije i većine ostalih atrakcija. Velika je prednost i što ima privatan parking. Pogled na grad je izuzetan, krevet je velik i udoban", "Mjesto je nevjerojatno. Šarmantna svjetla noću i najbolji pogled ujutro. Stvorili smo nezaboravne uspomene", glase neke od recenzija na booking stranici. 

Cijena noćenja za dvije osobe je 753.45 kn (100 €). 

Više informacija o ovoj kupoli možete vidjeti ovdje