Ova kabina za presvlačenje viralna je na TikToku, jasno je i zašto

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KABINA za presvlačenje u jednoj trgovini s odjećom dobila je sedam milijuna pregleda na TikToku, i jasno je zašto. Naime, u ovoj kabini kupci se ne moraju brinuti o vraćanju odjeće koju su isprobali djelatnicima, a pritom ne mislimo da je ostavljaju na podu ili obješenu na vješalicama. Unutar kabine nalazi se otvor kroz koji se ubacuje odjeća koja ne odgovara.

Komadi odjeće padaju na pokretnu traku koja vjerojatno vodi do skladišta, gdje djelatnici sortiraju te artikle. TikTokerica Natka Piratka pokazala je kako to izgleda. "Zašto svaka kabina za presvlačenje nema ovo?" upitala je u videu.

@.kokakoka Genius! #lefties ♬ original sound - ☠️Natka Piratka☠️

U komentarima je otkrila da se radi o Lefties trgovini u Valenciji, Španjolskoj. Lefties je poznati lanac maloprodajnih trgovina s odjećom, koji je dio Inditex grupacije, a nudi moderne i pristupačne modne artikle.

Tiktokerica je također otkrila da je trgovina ogromna i lijepo uređena, s brojnim pogodnostima poput WC-a, kafića i strojeva za prilagodbu odjeće. Spomenula je i prostoriju kojoj nije sasvim razumjela svrhu, opisujući je kao mjesto gdje se može ući i puštati glazbu.

Video je prikupio brojne komentare

U komentarima je druga korisnica TikToka otkrila još jednu trgovinu i njihove kabine za presvlačenje koje su je oduševile.

"Idi u kabinu za presvlačenje Victoria's Secret u New Yorku... drugačija razina presvlačenja", napisala je i pojasnila da se u kabini nalazi ekran koji prepoznaje svaki komad koji se uzme u ruke. "Na tom ekranu možete odabrati opciju 'trebam drugu veličinu' i djelatnik će vam to odmah donijeti ili pritisnete 'trebam pomoć pri isprobavanju' i oni će vas ljubazno savjetovati", napisala je. 

Video je prikupio i brojne druge komentare, a mnogi su istaknuli da su oduševljeni ovom opcijom. "Ovo je savršeno", "Ajme, ovo je briljantno", "Ovo je tako kul", "Čak i kada bi ovo bilo u svim trgovinama, većina ljudi bi i dalje ostavljala odjeću na podu", "Lefties je bila najfuturističkija trgovina u kojoj sam ikad bila. Nema blagajnika", "Ovo Zari treba", "Ovo je baš pametno".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.