Ova krpa za brisanje prašine hit je na Temuu. Kupilo ju više od 100 tisuća korisnika

Foto: temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO nije novost u svijetu kućanskih potrepština, višenamjenska krpa za brisanje prašine i dalje drži poziciju jednog od najprodavanijih proizvoda na popularnoj online platformi Temu. Impresivna brojka od preko 100 tisuća prodanih komada svjedoči o tome da je ova višenamjenska krpa pronašla svoje mjesto u domovima brojnih korisnika platforme.

Krpa za brisanje prašine, cijena na sniženju je 4.37 eura

"Odlična stvar za teško dostupna mjesta"

Krpa za brisanje prašine koja dolazi u setu s produžnom šipkom izrađena je od mikrovlakana te nudi mogućnost suhog i mokrog čišćenja, što je čini idealnim izborom za razne površine u domu.

Stalna potražnja za ovim proizvodom na platformi Temu svjedoči o njegovoj pouzdanosti i učinkovitosti. Kupci često ističu kako im je ova krpa postala neizostavni dio opreme za čišćenje. 

"Odlična stvar za teško dostupna mjesta (pod ormarom, štednjakom...)", "Čvrsta drška, savitljiv prednji dio. Krpica se prema potrebi može skinuti i oprati, a drška izvući. Preporučujem", "Savršeno skuplja sve na mjestima gdje ne mogu dohvatiti, mačju dlaku i svu prašinu", "Super proizvod za brisanje prašine na teško dostupnom mjestu", samo su neke od brojnih pozitivnih recenzija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.