Ova vila u Gorskom kotaru osvojila je i New York Times. Prodaje se za 850.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POTRAŽNJA za nekretninama u Gorskom kotaru zadnjih godina raste, a jedan od razloga je taj što je taj dio Hrvatske sve popularnija turistička destinacija. Upravo tamo nalazi se ova vila, u Ravnoj Gori točnije, koja se prodaje za 850.000 € (6.404.325 kn).

Ističe se svojim jedinstvenim dizajnom te odskače od kuća na kakve smo navikli u Hrvatskoj. Radi se o kući za odmor Casa Nube o kojoj smo već pisali, a koja je svojim izgledom osvojila i The New York Times. 

Radi se o drvenoj vili od 295 kvadrata koja ima bazen, saunu, kućno kino, vinski podrum i prekrasnu okućnicu od 1865 kvadrata s pogledom na šumu i zelenilo Ravne Gore. Vila ima tri etaže: podrum, prizemlje i prvi kat.

Bazen, sauna, kućno kino i prekrasna okućnica

U podrumu je smještena garaža od 33 kvadrata, vinski podrum, kućno kino, sauna, kupaonica i gospodarska prostorija. U prizemlju je open space prostor u kojem se nalazi kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. Tu je još gostinjski WC i dvije terase od 50 kvadrata. 

Na prvom katu se nalaze spavaće sobe, a svaka ima vlastitu ostakljenu kupaonicu te zasebno izdvojen WC. Osim toga kuća ima alarm i videonadzor. U oglasu ističu da je kuća građena kvalitetnim materijalima poput Ytonga od 30 cm, grafitnog crnog stiropora od 10 cm i ventilirane drvene fasade od sibirskog ariša. 

Vanjska stolarija je troslojna, a pročelje kuće ima reflektirajuće staklo koje pruža privatnost, ali i lijep pogled. Stolarija je od sibirskog ariša, a kuća ima dizalice topline za podno grijanje i hlađenje u svim prostorijama. 

Kuća se prodaje kompletno namještena, više slika možete vidjeti niže, a oglas ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više