Ovaj hrvatski brend ima odlične kozmetičke proizvode, a trenutno im je cijena snižena

Foto: skintegra.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATSKI brend Skintegra povodom Dana planeta Zemlje na svom web shopu ima 22% popusta na cijeli asortiman uz unos koda, a ovo sniženje traje samo ovaj vikend, 22. i 23.4. Moramo priznati da imamo dosta Skintegrinih proizvoda u svom kozmetičkom ormariću te ih i redovito obnavljamo. 

U nastavku smo izdvojili svoje favorite ovog brenda koje redovito koristimo i koje preporučujemo ako poželite iskoristiti ovaj popust.

Hydra B

Skintegra Hydra B, redovna cijena je 14.46 € (108.95 kn)

Već smo prestali brojiti koja nam je ovo bočica Skintegrinog Hydra B seruma. Radi se o serumskoj emulziji koja intenzivno vlaži kožu i jača njezinu hidrolipidnu barijeru. Idealna je za sve tipove kože.

U sebi ima sastojke koji omekšavaju i zaglađuju kožu te ograničavaju transepidermalni gubitak vode. Proizvod ne čepi pore, hipoalergen je i pogodan za osjetljivu kožu. Nakon ovog seruma volimo nanijeti uljni booster ili hidratantnu kremu. Odnosno navečer biramo ulje, a preko dana kremu. 

Naro

Skintegra Naro, redovna cijena je 11.81 € (88.98 kn)

Ovo je "magija" u bočici idealna za sve tipove kože - radi se o uljnom boosteru, skvalanu, koji je deriviran iz prirodnog biljnog izvora. Radi se o ugljikovodiku, inače prirodno prisutnoj komponenti ljudskog sebuma čija proizvodnja značajno opada nakon 20. godine, a poželjno ga je nadomjestiti jer on vlaži i hrani kožu te je omekšava. 

Úna

Skintegra Úna, redovna cijena je 22.43 € (169 kn)

Ovu smo kremu nedavno uveli u kozmetičku rutinu i mislimo da je odlična za suhu do vrlo suhu kožu. Bogata je nježnim emolijensima, ceramidnim prekursorima koji repariraju oštećenu barijernu funkciju kože, beta glukanom i pantenolom koji umiruju upalu te uljem repice koje sadrži balansirajuće omega 3 i 6 masne kiseline.

Hyperdew

Skintegra Hyperdew, redovna cijena je 22.43 € (169 kn)

Odlična hidratantna maska za gotovo sve tipove kože, a posebno će ju voljeti oni sa suhom kožom. Osim hidratacije nudi ujednačavanje tona kože, korekciju nepravilnosti i preventivno djelovanje na preuranjene znakove starenja. 

Solar I - SPF 30 fluid

Skintegra Solar I, redovna cijena je 29.06 € (218.95 kn)

Ako ste u potrazi za laganim dnevnim SPF fluidom, ovaj Skintegrin je odličan. Ima SPF 30, ne osjeti se na licu, a mogu ga koristiti svi tipovi kože. Lijepo se ponaša ispod šminke i ne ostavlja ljepljivi sloj. 

Skinlick Kindwash

Skinlick Kindwash, redovna cijena je 10.50 € (79.11 kn)

Skinlick je Skintegrin sestrinski brend, tako da dolazi iz dobro poznate tvornice. Ovo je trenutno jedini proizvod brenda koji smo isprobali i jako nam se svidio. Radi se o nježnom čistaču lica koji ne iritira kožu, a efikasan je pri uklanjanju nakupljenih nečistoća i tragova šminke. Nema parfema i pogodan je za osjetljivu kožu. 

Kompletnu ponudu na sniženju pogledajte ovdje.

Pročitajte više