Ovaj magnetni autodržač za mobitele košta 24 kune, a bolji je od skupljih modela

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSLJEDNJIH nekoliko godina isprobali smo više modela autodržača za mobitele, od onih skupljih koji ujedno i pune uređaj, do onih jednostavnijih koji mobitel samo drže na mjestu. 

Posebno nam se istaknuo zadnji koji smo uzeli iz čiste znatiželje i nismo polagali previše nade u njega, jer košta svega 24 kune (3.18 €) u trgovini Offertissima. No upravo nam se on najviše svidio. 

Magneti su jaki i odlično drže

U pakiranju dolazi magnetni držač s gumenim nastavkom koji se samo prikači na otvor za ventilaciju u automobilu, i uz njega dođu dva magneta, jedan okrugli koji se zalijepi, a drugi pravokutni koji se umetne u maskicu od mobitela. 

Ti magneti se zalijepe na poleđinu uređaja ili maske, ili umetnu u masku, i potom se uređaj prisloni na držač s magnetom. Magneti su jaki i zaista odlično drže, a njihovu "jačinu" smo isprobali i s težim uređajem poput iPhone 13 Max Pro, a i sa Samsungom Galaxy S21+ koji je nešto laganiji model. Niti jedan se nije pomaknuo. 

Ne strši

Još jedna prednost ovog držača naspram ostalih koje smo isprobali je u tome što ne strši, a ovo će možda razumjeti samo čitateljice - nerijetko smo znali torbom zakačiti one držače koji su više istureni pa bi držač odletio. Osim toga, neki su nam držači znali grebati plastiku ispod ventilacije, što ovaj ne radi. Stražnji dio mu je gumen, tako da do oštećenja ni ne može doći. 

Ovaj magnetni držač skoro da se i ne primjećuje u automobilu, ne zauzima prostor i ne zahtijeva nikakvo klikanje, vađenje i stavljanje mobitela u njega, već se uređaj samo prisloni. Ima naše preporuke. 

Pročitajte više