Ovaj magnetni čistač prozora hit je na društvenim mrežama. Evo gdje se može kupiti

Foto: amazon.com/amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKO toliko potrebno je sve prozore u stanu ili kući oprati, a taj zadatak, ovisno o broju prozora, zna potrajati. No taj posao, iako zna biti fizički zahtjevniji, na kraju se i isplati. Nema većeg gušta nego kada su prozori čisti, bez ikakvih packi ili mrlja, i može se uživati u pogledu kroz njih.

No isto tako, ako se nas pita, dobrodošli su svi dodaci koji olakšavaju čišćenje. Tu pak u prvi plan stupa ovaj dvostrani čistač prozora s magnetom koji je hit na društvenim mrežama, a sudeći prema brojnim videima, čišćenje prozora je njim olakšano. 

@timeandseason I’ll hire a professional window cleaner one day. 🪟 Music by my daughter-in-law @alaynagraceee #windowtok #cleantok #clean #amazon ♬ expectations - Alayna Grace & Jono

U ovom videu, koji broji preko 390 tisuća pregleda, tiktokerica je pokazala kako koristi ovaj čistač na svojim prozorima. "Ovo je tako kul", "Ovo je baš dobra ideja", "Ovo ću si definitivno kupiti", glase neki od komentara ispod videa. Tiktokerica je pak u komentarima otkrila da je zadovoljna ovim čistačem. 

Isto tako je napisala da je u videu čistila s Baffect Home dvostranim magnetskim čistačem prozora, koji se kod nas može naručiti preko njemačkog Amazona ili AliExpressa. Postoji nekoliko veličina tog čistača, ovisno o debljini prozorskog stakla.

Cijena mu se na Amazonu kreće od 24.97 € (188.14 kn), možete ga vidjeti ovdje. Cijena na AliExpressu mu se kreće od 14.09 € (106.16 kn), možete ga vidjeti ovdje

Na njemačkom Amazonu našli smo i još jednu sličnu verziju, kod koje se debljina može naštimavati na samom čistaču, a može pokriti prozore debljine od 4 do 30 mm. Cijena mu je 48.97 € (368.96 kn), možete ga vidjeti ovdje