Ovaj mop za pod preporučuje i profesionalna čistačica. Našli smo ga na sniženju

Ilustracija: Shutterstock (na fotki nije mop o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKO kućanstvo treba metle za brisanje poda, a plosnate su u zadnje vrijeme među najpopularnijima - zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu i činjenici da ne zauzimaju mnogo prostora. No najbolja opcija kada su u pitanju plosnati mopovi za pod su oni koji dolaze sa supercool kantom koja nije glomazna, a iscijedi krpu umjesto vas. Ako ima i dva spremnika - za prljavu i čistu vodu - situacija postaje još bolja.

Upravo smo jednu takvu otkrili zahvaljujući TikToku. Ovisno o tome što gledate, ova platforma vam nudi još više takvog sadržaja, a mi smo malo ovisni o CleanToku. To je cijela jedna stranica TikToka posvećena održavanju doma čistim. S obzirom na to da volimo sve vezano uz čišćenje, često zapnemo na CleanToku te otkrijemo odlične proizvode, kao ovaj o kojem danas pišemo.  

Mars flat mop s 5 krpa gratis, cijena na sniženju je 15.79 eura (118.97 kn)

Upravo tamo naišli smo na više videa o ovom mopu za pod koji dolazi s tanjom kantom pa ne zauzima previše mjesta, a ima dva spremnika, jedan za čistu i jedan za prljavu vodu - to su dva plusa. A treći plus je to da ne morate krpe dirati rukama prilikom cijeđenja. 

@mahhomelove Easy Gleam - Flat Mop and Bucket. Amazing wash and dry #flatmopwithbucket #homedecor #cleaninghacks #easymopping #cleaninggadgets #interiordesignideas #homeessentials #cleaninggadgets #homeessentials #flatmopbucket #livingroom #kittensoftiktok #easygleam #easygleammop #cleaninghack2023 #cleaningtrends ♬ This Is a Work of Art (Sketchy) - Dubskie

Ovakav tip krpa za pod posebno je pohvalila jedna profesionalna čistačica, a ako nekoga treba poslušati, onda su to oni koji se tim poslom i bave te su sigurno isprobali razne proizvode i znaju koji funkcioniraju, a koji ne. "Najbolji ravni mop", napisala je u opisu videa. 

@anadovada I’ve been searching for the best flat mop for days I don’t want to pull out my spin mop & I finally found it! Thank you @_masthome #cleantok #cleaninlady #housekeeper #masthome #mop ♬ original sound - Anastasia

Pronašli smo ovakav mop kod nas, i to na dobroj akciji, a uz njega dolazi 5 krpa gratis. Radi se o praktičnom setu za čišćenje koji ima ergonomski dizajn te je jednostavan za upotrebu. Krpe su od mikrovlakana koja su najbolji materijal za čišćenje raznih površina. 

Mars flat mop s 5 krpa gratis, cijena na sniženju je 15.79 eura (118.97 kn)

Ovaj set ne zauzima puno prostora, a izbacivanje prljave vode je jednostavno. Ovim mopom mogu se čistiti podovi od tvrdog drveta, staklene površine, kao i kutovi do kojih je teško doći. Mop smo našli na popustu od 40% po cijeni od 15.79 eura (118.97 kn), a možete ga vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.