Ovaj prekrasan kamp nalazi se na tri sata od Zagreba. Pogledajte fotke

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAMP Koren smješten je na brijegu s lijeve strane rijeke Soče, nedaleko od Kobarida u Sloveniji, i idealna je destinacija za sve koji se žele maknuti od svakodnevice i grada. Kamp i u vrućim ljetnim danima nudi ugodno osvježenje, ali i brojne mogućnosti aktivnog odmora. 

U blizini kampa nalazi se kratak kanjon sa soškim šljunkom i slapovima potoka Kozjaka. U samom Kobaridu se pak može posjetiti Muzej Prvog svjetskog rata. U okolici kampa je i mnoštvo planinarskih staza te mogućnosti uživanja u prirodi. 

Glamping kućice i planinska kuća

Kamp ima par vrsta smještaja, a nas je osvojio glamping. Dostupno je nekoliko opcija. Glamping apartman može smjestiti dvije osobe, a ima bračni krevet, tuš, WC, čajnu kuhinju i terasu. Posebnost ove kućice je prekrasan stakleni zid koji omogućava da iz kreveta promatrate prirodu. 

Glamping koliba je slična, par kvadrata manja, a ima bračni krevet, vlastitu kupaonicu i terasu. Obiteljska glamping koliba ima dva iznimno velika bračna kreveta, vlastitu kupaonicu i terasu. Druga glamping kućica, sa zajedničkom kupaonicom, ima bračni krevet i pomoćni ležaj, a uz to ima krovni prozor kroz koji se može gledati zvjezdano nebo. Mora da je doživljaj po noći prekrasan. 

Osim njih mogu se rezervirati i cijela planinska kuća, ali i prostor za šatore, kao i kampere i kamp-kućice. Cijena smještaja za glamping kućice za dvije osobe u ožujku kreće se od 79 eura (595.23 kn) za manju, sa zajedničkom kupaonicom.

Noćenje u većoj glamping kućici je 134 eura (1009.63 kn), a s tom cijenom kreće i noćenje za dvoje u planinskoj kući. Smještaj i cijene možete vidjeti ovdje, dok je više slika u nastavku.