Sinsayev stolić koji se rasprodao u trenu opet je dostupan

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAŽITE savršen dodatak za svoju dnevnu ili spavaću sobu? Sinsay ima rješenje koje je već jednom oduševilo kupce, a sada je ponovno dostupno. Riječ je o elegantnom stoliću koji spaja funkcionalnost i moderan dizajn.

Ovaj kompaktni drveni stolić dimenzija 40 cm x 30 cm x 50 cm savršeno se uklapa u različite dijelove doma. Može služiti kao noćni ormarić, pomoćni stolić uz sofu ili za odlaganje knjiga i časopisa. Minimalistički dizajn s čistim linijama i neutralnom drvenom teksturom lako se prilagođava različitim stilovima uređenja.

Lako se održava

Sinsay je poznat po ponudi modernog namještaja po pristupačnim cijenama, a ovaj stolić nije iznimka. Njegova drvena konstrukcija osigurava dugotrajnost i lako održavanje, što ga čini praktičnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

S obzirom na prethodnu popularnost, ovaj stolić bi se ponovno mogao brzo rasprodati. Ako vas je osvojio svojim izgledom i funkcionalnošću, preporučujemo da ne čekate predugo s kupnjom. Možete ga vidjeti ovdje, a cijena mu je 32.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.