Kupci hvale ovaj usisavač koji usisava, pere i suši. Našli smo ga na popustu

Foto: sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste ikada kupovali usisavač ili čistače, vjerojatno ste čuli za marku Bissell. Njihovi usisavači često završavaju na top listama najboljih, bilo da se radi o onim uspravnim klasičnima, štapnima ili robotskima. No marka u ponudi ima i druge proizvode poput čistača tepiha, parnih čistača, pročišćivača zraka i drugih.

Široki asortiman Bissellovih usisavača može se kupiti i kod nas pa nema potrebe za naručivanjem iz drugih zemalja, a najbolje je što su trenutno na dobrom popustu pa se može proći povoljnije. Pregledali smo kompletnu ponudu na sniženju i izdvojili nekoliko uređaja, dok sve koji su na popustu možete vidjeti ovdje

Bissell usisavač CrossWave Pet Pro

Bissell usisavač CrossWave Pet Pro, cijena na sniženju je 475.79 eura (3584.92 kn)

Ovaj prvi usisavač pokupio je najviše pohvala na Amazonu od svih usisavača i uređaja Bissella koje smo izdvojili, iako su i druge hvalili. No ovaj je preko 23.000 kupaca recenziralo te ima ocjenu 4.3.

Bissell CrossWave Pet Pro usisava, pere i suši pomoću četke za različite površine koja se rotira brzinom od 3000 okretaja u minuti. Posebno je osmišljena za uklanjanje životinjske dlake, prljavštine i prašine, a osobito nereda koji ostavljaju ljubimci. 

Usisavač je dizajniran i za tepihe i za tvrde podove. Jednostavnim pritiskom tipke prebacujete se s čišćenja tvrdih podova na usisavanje i pranje tepiha, i sve to pomoću jednog jedinog uređaja. Usisavač ima dva spremnika i uvijek koristi čistu vodu za pranje. 

"Lako se sastavlja i koristi, a vakuumsko usisavanje je impresivno", "Odličan proizvod! Sviđa mi se što usisava i briše u isto vrijeme. Koristim svoj CrossWave jednom tjedno i ludo je zapravo vidjeti koliko mi se podovi prljaju! Pokupi prljavštinu i pseću dlaku bez napora", "Volim ovaj usisavač. Olakšava mi život", "Ova stvar spašava život. S dvogodišnjakom koji voli sok i ribani sir, ne znam kako smo preživjeli bez ovoga", neki su od komentara na Amazonu. 

Bissell usisavač CrossWave Pet Pro trenutno na sniženju košta 475.79 eura (3584.92 kn), a možete ga vidjeti ovdje


Bissell usisavač CrossWave Max Cordless

Bissell usisavač CrossWave Max Cordless, cijena na sniženju je 545.22 eura (4108.05 kn)

Još jedan usisavač koji je pokupio pohvale kupaca je Bissell usisavač CrossWave Max Cordless, i on usisava, briše i suši u istom potezu, ali nema kabel pa je idealan za one kojima isti idu na živce. Jaka usisna snaga omogućuje skupljanje mokrih i suhih nečistoća kao što su prolivena tekućina, mrvice hrane, blato i dr..

Također, njegove mogućnosti čišćenja različitih površina omogućuju vam da se jednostavno prebacite s čišćenja tvrdih podova na osvježavanje tepiha. Također ima automatsko samočišćenje i ima tehnologiju s dva spremnika za odvajanje čiste vode od prljave. 

8000 kupaca je na Amazonu dalo ovom usisavaču ocjenu 4.2. "Kupila sam tri različita uređaja  za čišćenje podova i ni s jednim nisam bila zadovoljna. Moja kći je preporučila ovaj. Apsolutno ga volim!", "Sviđa mi se što usisava i briše u isto vrijeme. Super jednostavan za korištenje", neki su od komentara. Što se tiče negativnih po nekima je malo pretežak za držanje i upravljanje.

Bissell usisavač CrossWave Max Cordless na popustu košta 545.22 eura (4108.05 kn). Možete ga vidjeti ovdje


Bissell ručni usisavač Pet Hair Eraser

Bissell ručni usisavač Pet Hair Eraser, cijena na sniženju je 159.89 eura (1204.72 kn)

Ovaj ručni usisavač posebno su pohvalili vlasnici kućnih ljubimaca, ali su i otkrili da ga koriste i za usisavanje druge prljavštine u domu. Bissell Pet Hair Eraser lagan je, praktičan i ima litij-ionsku bateriju od 14.4 V koja omogućuje dulje čišćenje s jednim punjenjem.

Osim toga prednost je i veliki spremnik za prljavštinu koji se lako čisti između korištenja. Ručni usisavač Pet Hair Eraser dolazi s posebnim nastavcima, idealnima za vlasnike kućnih ljubimaca. Motorizirana četka, nastavak za čišćenje tapeciranog namještaja i nastavak za uske prostore, mogu čistiti za kućnim ljubimcem u gotovo svim dijelovima doma.

"Praktičan i savršen za pseću dlaku", "Snaga usisavanja je velika; Koristim ga ne samo za usisavanje mačjeg pijeska s poda (za što je originalno kupljen), već i za stepenice i sve ostalo što treba brzo ukloniti", "Imam tri psa i tri mačke pa ima dlaka i prašine unatoč usisavanju s klasičnim usisavačem, ali ovaj mali je izuzetan! Usisava sve pa čak i ono što je udaljeno par centimetara od njega", neki su od komentara na Amazonu. 

Bissell ručni usisavač Pet Hair Eraser na sniženju košta 159.89 eura (1204.72 kn). Možete ga vidjeti ovdje


Bissell SpinWave Cordless čistač podova

Bissell SpinWave Cordless čistač podova, cijena na sniženju je 287.82 eura (2168.63 kn)

Ovaj čistač podova je za one koji su u potrazi za električnim čistačem podova koji će zadatak ribanja obaviti umjesto njih. SpinWave Cordless temelji se na sustavu centrifugalnih jastučića.

Nudeći razne primjene od ribanja pločica, linoleuma i vinila do uklanjanja tekućina i ljepljivih prolijevanja, bežični SpinWave prikladan je za sve tvrde podne površine. Uz njega dolazi komplet mekih jastučića za čišćenje i jastučići za ribanje. 

Preko 5000 kupaca na Amazonu ostavilo je recenziju na ovaj čistač. "Volim ovaj proizvod pa sam kupila dva", "Ovaj čistač stvarno sjajno radi", "Volim ovaj čistač, čisti i fuge. Obavlja svoj posao", neki su od pozitivnih komentara. Oni negativni dotaknuli su se težine uređaja te kažu da bi baterija mogla dulje trajati. 

Bissell SpinWave Cordless čistač podova na popustu košta 287.82 eura (2168.63 kn). Možete ga vidjeti ovdje


Bissell parni čistač Vac&Steam

Bissell parni čistač Vac&Steam, cijena na sniženju je 269.09 eura (2027.50 kn)

Posljednji uređaj na ovom Bissell popustu koji izdvajamo je ovaj parni čistač. On zapravo i usisava i čisti s parom te se lako prebaciti s jednog načina rada na drugi ili se može koristiti oboje u isto vrijeme. 

Ugrađeni filter za vodu uklanja sve nečistoće iz obične vode i pomaže u zaštiti uređaja. Tehnologija suhog spremnika zadržava otpad u posudici za prašinu gdje čitavo vrijeme ostaje na suhom i podalje od pare. Može se koristiti na pločicama, drvenim podovima i tvrdim podlogama. 

I njega su kupci pohvalili i dali mu ocjenu 4.3 na britanskom Amazonu. "Ukratko, visokokvalitetni parni čistač i usisavač koji bih ponovno kupio i toplo ga preporučio", "Imam ga već skoro godinu dana i posao koji sam prije mrzio čini gotovo ugodnim!", "Uz perilicu posuđa ovo je najkorisniji uređaj za moj dom", neki su od komentara. 

Bissell parni čistač Vac&Steam na popustu košta 269.09 eura (2027.50 kn). Možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više