Ove dizajnerske sportske tenisice sve više viđamo na slavnima. Koštaju 790 eura

Foto: Profimedia/Instagram/bottegaveneta.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju, te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Luksuzni modni brend Bottega Veneta nedavno je u svoju ponudu uvrstio mrežaste, sportske tenisice Orbit koje dolaze u srebrnoj, zelenoj, crnoj i bordo boji. Marka ih opisuje kao uniseks lagane tenisice "dizajnirane za kretanje". Iako su tek nedavno uvrštene u ponudu i iako nisu jeftine (koštaju 790 eura), gotovo su rasprodane na stranici.

Dostupno je tek nekoliko brojeva od svake boje, najčešće veličine 35 ili 36, a kod nekih stoji da se mogu prednaručiti. Prema marki, ova silueta crpi inspiraciju iz tenisica za trčanje iz 90-ih. Tenisice su proizvedene u Italiji i imaju prozračni mrežasti gornji dio dizajniran s prepoznatljivim uzorkom brenda te je uparen s kožnim presvlakama.

Bottega Veneta Orbit tenisice, 790 eura (5952.25 kn)
Bottega Veneta Orbit tenisice, 790 eura (5952.25 kn)
Bottega Veneta Orbit tenisice, 790 eura (5952.25 kn)
Bottega Veneta Orbit tenisice, 790 eura (5952.25 kn)

Nose ih slavni, a viralne su i na društvenim mrežama

Ime marke utisnuto je na jeziku, bočnim stranama i na podnožju. Srebrne i tamnocrvene imaju bež gumeni potplat, dok zelene i crne imaju crni. Srebrna i zelena boja su uniseks, bordo su dostupne u ženskim veličinama, a crne u muškim.

Prije nego što su bile puštene u prodaju, uočene su na nogama Hailey Bieber, koja je zasigurno pripomogla popularnosti ovog modela. Kasnije su i druge slavne osobe uočene u njima, poput Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Lil Yachtyja i sl.

Tenisice su postale viralne na društvenim mrežama, pa tako pretrage za Botteginim tenisicama na TikToku imaju milijunske brojke, od recenzija do raspakiravanja novopristiglog paketa. Čini se da bi ovo mogao postati novi it par dizajnerskih tenisica koji ćemo sve više viđati u budućnosti. Što vi kažete, sviđaju li vam se?

Pročitajte više