Ovo glamping čokoladno selo u Mariboru izgleda predivno. Cijena noćenja je snižena

Foto: Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAŠLI smo luksuzno glamping selo smješteno u Mariboru koje će se posebno svidjeti ljubiteljima čokolade. Luxury glamping Chocolate village sadrži restoran, sezonski vanjski bazen, bar i vrt. Apartmani su smješteni u posebno dizajnirane kućice, a može se birati između njih nekoliko.

Od dvoetažnih koje imaju velike staklene stijene i predivan pogled na rijeku i okoliš, do onih na drvetu ili pak onih smještenih uz bazen iz kojih se isto pruža pogled na rijeku. 

Čokoladni centar

U cijelom objektu dostupan je besplatan WiFi, a u ponudi je i posluga u sobu. Sve smještajne jedinice uključuju klima-uređaj, ormar, televizor, vlastitu kupaonicu i terasu s pogledom. Osim toga, sve sadrže aparat za pripremu kave, a pojedine imaju kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i pločom za kuhanje. 

No, najbolji dio je čokoladni centar Teta Frida koji se nalazi u sklopu resorta, a ovdje se možete pretvoriti u kuhara čokolade na jedan dan ili kušati međunarodno nagrađivane Fridine čokoladne proizvode. Osim toga, u resortu se gosti mogu naručiti na posebnu čokoladnu masažu. 

Finska sauna na drvetu

Resort ima i wellness centar na drvetu s finskom saunom, kutkom za čaj, hidromasažnom kadom i velikim panoramskim prozorom koji nudi prekrasan pogled. 

U okolici objekta Luxury glamping Chocolate village moguće je uživati u pješačenju i skijanju, a objekt u ponudi ima najam bicikala.

Idealno mjesto za romantičan bijeg i uživanje u čokoladnim slasticama, ali i miru i prirodi. 

Od 21.12.2022. do 2.1.2023. imaju posebnu ponudu pa tako paket od tri noćenja u Criollo i Forastero kućici koštaju 4822.08 kn (640 eur), a u Trintario kućici 5952.25 kn (790 eur). Ako poželite produžiti za još jedan dan, onda će vas on koštati 1130.17 kn (150 eur). Ponudu možete vidjeti ovdje ili ovdje. Forastero i Trinitario kućice mogu primiti dvije do četiri, a Criollo dvije osobe.

"Jedinstveno iskustvo, jako nam se svidjelo, osoblje, lokacija, hrana, sve super", "Ovo selo zaista oduzima dah. Smještaj je nevjerojatan. Doručak u kutiji je tako ukusan. Ovo mjesto je smirujuće, romantično i prekrasno", "Kuće izgledaju prekrasno, a privatne toplice su bile sjajne. Čokoladna tema je izvrsna i prava poslastica za ljubitelje čokolade", neke su od recenzija. 

Neki gosti su u recenzijama napomenuli da se masaža, sauna i radionica čokolade trebaju unaprijed rezervirati pa ako se odlučite na ovu destinaciju, imajte to na umu. 

Pogledajte još fotki niže.