Ovo je najcool maska za mobitel, ali i najskuplja. Prikazuje vaše fotografije

Screenshot: TikTok/reinkstone.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TVRTKA specijalizirana za uređaje s elektroničkom tintom predstavila je svoj novi proizvod - Reink Case C1 za iPhone opremljen 3.7-inčnim E-Ink ekranom.

Preko posebnog programa Reink na ekranu kućišta možete prikazati bilo koju sliku po izboru. Osim toga, ovo kućište je postalo prvi uređaj na svijetu koji koristi tintu u četiri boje, što omogućuje realističniji prikaz slike u usporedbi s konkurentima koji koriste tintu u tri boje.

Reink maska, cijena je 74.09 eura

Kompatibilan je sa svim modelima iPhonea 13, 14 i 15

Kućište ima dizajn sličan običnom iPhoneu, koristeći mat staklo koje podsjeća na ono koje se nalazi na iPhoneu 15, uz dodatak metalnih tipki.

Rubovi kućišta pokrivaju zaslon pametnog telefona i stražnju kameru s obje strane. Zaštita kamere je višestruka omogućujući podizanje okvira i korištenje kao stalak s podesivim nagibom do 115 stupnjeva.

Jedna od ključnih prednosti je to što kućište ne zahtijeva punjenje. Sve operacije prijenosa podataka i napajanja ostvaruju se putem NFC-ja uz vrlo nisku potrošnju energije, koja gotovo ne utječe na trajanje baterije pametnog telefona.

Reink Case C1 kompatibilan je sa svim modelima iPhonea 13, 14 i 15 osim iPhonea 13 mini. Cijena je ista za sve verzije i iznosi 74.09 eura.

@hitomidocameraroll This case is more innovative than the Homepod gen 2…check my tiktok shop if you want one. #iphone #iphoneaccessories #reinkstone #phonecase #apple #iphonetricks #tech #techtok #hitomidocameraroll ♬ So Innocent (Sped Up) - noturgf & Shiloh Dynasty

Nije najbolja opcija za zaštitu vašeg iPhonea

Tiktoker Tyler Morgan testirao je ovu masku, ali nakon što ju je nekoliko puta bacio na pod, pokazalo se da nije najbolja opcija za zaštitu vašeg iPhonea. Preporučuje da uz nju nabavite i zaštitno staklo. Međutim, ističe da će ova maska ipak bolje zaštititi kameru od većine drugih maski na tržištu. Iako su mnogi pohvalili koncept i dizajn maske, ističući da je ovo najcool maska koju su ikad vidjeli, nekima je cijena i dalje previsoka.

Pročitajte više