"Ovo je nevjerojatno": U par poteza uklonili su ogrebotine na namještaju, evo čime

Screenshot: TikTok/amazon.com/tibetalmondstick.net

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TKO GOD da doma ima bilo kakvu drvenu površinu - bio to stol, stolice, vrata, dovratnici ili podovi - zna da je podložna ogrebotinama. Većina ih nastane svakodnevnim korištenjem, slučajnim oštećenjem, a neke postanu uočljivije s vremenom, posebno ako ih je više. 

Zamjena prilično izgrebanog stola nešto je jednostavniji pothvat od zamjene npr. drvenih sobnih vrata i dovratnika, iako niti jedno nije jeftino, čak ni onda kada odu majstorima na profesionalni popravak. Upravo zato ne čudi da je jedan maleni proizvod postao viralan na TikToku koji pomaže da ogrebotine jednim potezom - nestanu. 

"Ovo je nevjerojatno"

Video u kojem jedan par pokazuje kako s Tibetan Almond stickom (štapić tibetanskog badema) uklanja ogrebotine na svom drvenom dovratniku pregledan je do sada 6.8 milijuna puta te ima preko milijun lajkova i mnoštvo komentara. "Tko god je rekao da je starenje dosadno, očito nije uklanjao ogrebotine na drvu", piše na početku videa. 

U videu se potom može vidjeti muškarca kako prelazi ovim stickom preko ogrebotina na dovratniku i one nestaju. "Ovo je nevjerojatno", čuje ga se kako govori. 

@thedailytay This is a real thrill. (But always test it out first.) Hope you enjoyed this riveting vid! #woodscratchremoval #diyproject #fyp #removescratches ♬ original sound - TaylorWolfe

"Kupio sam bijeli za svoje zidne lajsne i nikad se nisam osjećao moćnije", "Kakva je ovo čarolija?", "Volim TikTok", "Čuo sam da i orasi mogu pomoći u uklanjanju ogrebotina", "Koristite orah. Isti rezultat", "Idem odmah ovo kupiti", "Iskreno sam fasciniran", neki su od komentara. 

Nakon tog prvog videa, objavili su i drugi gdje pokazuju kako uklanjaju ogrebotine na drvenim ormarićima. 

@thedailytay The sequel no one asked for but here we are. I’ve got hours more of this content because like I said, life is exciting! ☺️❤️ product is tibet almond stick! #fyp #woodscratchremoval #watermarkremover #diy #foryoupage #thirtyaf ♬ original sound - TaylorWolfe

O čemu se radi?

Dakle, kao što mu i ime govori, to je sredstvo za uklanjanje ogrebotina u obliku štapića od badema. Prema tvrdnjama proizvođača, briše ogrebotine namještaja brzo i efikasno i traje mnogo godina. Preporučuje se za namještaj, podove i antikvitete, a na stranici marka navodi da se može koristiti i za ogrebotine na staklu. Više o proizvodu pogledajte ovdje

Par iz videa rekao je da je nabavio ovaj stick na Amazonu, našli smo ga na njemačkom, ali trenutno nije na stanju. No zato ga na eBayu ima, možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više