Ovo je pravi razlog zašto je Snoop Dogg rekao da će se "odreći dima"

Screenshot/Foto: TikTok/solostove.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SNOOP DOGG je prije par dana iznenadio mnoge priopćenjem na svom Instagram profilu da se "odriče dima". Mnogi su pretpostavili da to znači da će prestati pušiti marihuanu, ali Snoop se zapravo poigrao riječima i danas na svom TikTok profilu otkrio da je to sve bila marketinška kampanja. 

@snoopdogg I'm done with smoke. I'm going smokeless with @Solo Stove. #ad ♬ original sound - Snoop Dogg

U videu ponavlja da ima obavijest i da se "odriče dima". "Ali znam što mislite. Snoop, dim je tvoja stvar! Ali dosta mi ga je, dosta mi je kašljanja i da mi odjeća smrdi", govori dok predstavlja Solo Stove. "Maknuli su dim, pametno", zaključuje. I na kraju ga se vidi kako peče marshmallowe ispred metalnog ložišta na vatri, bez dima. 

>> Snoop Dogg: Prestajem pušiti

Solo Stove izbacio je ograničeno izdanje ovog ložišta naziva The Snoop Stove, opisujući ga kao "dovoljno vrućeg da se Doggfather može odreći dima."

Može se naručiti i kod nas

Stolna i vrtna ložišta bez dima Solo Stove mogu se kupiti i kod nas. Cijena im se kreće od 98 eura naviše, ali ovaj Snoopov dostupan je samo na službenoj stranici. Šalju i k nama, ali treba imati na umu trošak carine. The Snoop Stove košta 299.99 eura, a možete ga vidjeti ovdje

Pušenje marihuane dio je imidža 52-godišnjeg repera pa je tako "ugradio" marihuanu i u svoj brend tijekom karijere te stavljao listove marihuane na omote albuma, robu kao i u glazbene spotove. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.