Ovo je trenutno najpopularniji make-up proizvod na TikToku

Foto: Shutterstock/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK ima moć transformirati kozmetičke i modne proizvode u viralne hitove, motivirajući ljude da isprobaju proizvode, čak i ako to možda nije sasvim opravdano. Međutim, to nije slučaj s L'Oréal Lumi Glotion Natural Glow Enhancerom. Ovaj proizvod uspješno kombinira najbolje karakteristike tonirane hidratantne kreme, highlightera i tekućeg bronzera, a upravo je viralan na TikToku.

@ashleylamarca sunkissed glow without the sun ✨ 100% worth the hype. @lorealparis #LorealParisPartner @target #sunkissedbylumi #lumiglotion #loreallumiglotion #lorealglotion ♬ original sound - ASHLEY

Minimalistička elegancija je trenutno izuzetno popularna, poznata i kao "no make-up" izgled na TikToku. Uz Lumi Glotion, možete postići ovaj izgled savršeno. Ovaj proizvod pruža dovoljno prekrivanja kako bi istaknuo ton kože, dok istovremeno pruža prirodan sjaj koji svi želimo.

Bez obzira na to idete li na plažu ili se spremate za svakodnevni make-up, Lumi Glotion može poslužiti na više načina. Možete ga nanijeti ispod SPF-a za blistav sjaj kože ili ga koristiti kao podlogu za šminku, nadopunjujući je svojim omiljenim proizvodima.  Njegova izuzetna prilagodljivost čini ga savršenim za svaku situaciju.

Sjajni losion prožet je glicerinom i shea maslacem kako bi vaša koža izgledala i osjećala se hidratizirano cijeli dan. Korisnici su prezadovoljni ovim proizvodom, tvrde da im nakon njegove primjene nije potreban puder uopće.

Cijena proizvoda je 36.99 € (278.7 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.