Ovo nije kućica iz bajke, već nekretnina za odmor u Hrvatskoj. Noćenje je 110 eura

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UNIKATNI smještaj Krka Fairytale nalazi se u Skradinu, 30-ak kilometara od centra Šibenika. Živopisni smještaj izgleda kao da je išetao sa stranica dječjih bajki. Ovu malu kolibu krase crveni krov i drvena vrata, a unutrašnjost skriva malu čajnu kuhinju u sklopu dnevnog boravka te krevet koji se nalazi na povišenom dijelu. 

Blizu je Nacionalnog parka Krka

U blizini ove kolibe nalaze se slapovi Krke, kao i tvrđava sv. Mihovila. Rijeka Krka ima sedam sedrenih slapova koji krase park i privlače brojne turiste te ju vrijedi obići i uživati u ljepotama prirode. Nacionalni park Krka poznat je i kao atrakcija za speleologe s brojnim špiljama i jamama.

Cijena noćenja u Krka Fairytale kolibi u svibnju je 110 eura (828.79 kn), a minimum su dva noćenja. Smještaj možete vidjeti ovdje.