Ovo nije Toskana, ovo je Međimurje. Upravo tu našli smo predivnu kuću za odmor

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA bijeg od užurbane svakodnevice najbolja opcija je odlazak u prirodu. Srećom, kod nas ima puno lijepih kuća za odmor u netaknutoj prirodi koja oduzima dah.

Tako nas Međimurje osvaja svojim prirodnim ljepotama i brežuljkastim krajolicima, šumama i vinogradima, a udaljeno je samo sat vremena vožnje autom od Zagreba. Mnogi kažu kako upravo u Gornjem Međimurju završavaju Alpe te počinje Panonska nizina, a tu se smjestila i šarmantna kuća za odmor Luria Green.

Topla i cozy atmosfera

U ovoj kući za odmor ističu se starinski i drveni komadi namještaja, a kombinacija s modernim detaljima doprinosi stvaranju tople i cozy atmosfere.

U kući se nalaze dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak s blagovaonom i kuhinjom te dječja igraonica. Osim toga, kuća ima i prostranu terasu na kojoj možete ispijati kavu, sunčati se i čitati knjige. Tu je i veliko dvorište s jacuzzijem, a gostima su dostupni i ležaljke, prostor za roštilj te bicikli. 

Idealno za djecu i kućne ljubimce 

Kućni ljubimci su dobrodošli i za njih je napravljen poseban kutak, a dvorište je potpuno prilagođeno njihovoj sigurnosti. Dvorište ima ukupno 2000 kvadrata i kompletno je ograđeno. Priroda u okolici je čarobna i idealna za predivne šetnje s vašim ljubimcima.

Uz dječju igraonicu u kući, u ponudi su i različite vanjske igre za djecu. U dvorištu su ljuljačka i dječji bazen.

Vidikovac s kojeg se pruža pogled na četiri zemlje

U blizini kuće nalaze se i poznata vinska cesta, brojne biciklističke staze te popularni međimurski vidikovac Mađerkin breg, s kojeg se pruža pogled na čak četiri zemlje. Mnogi ovaj dio Međimurja uspoređuju s Toskanom zbog brojnih vinograda kojima se Međimurci diče. 

Cijena za dva noćenja iznosi 288 € (2169.94 kn), raspoloživost i više detalja pogledajte ovdje.