"Ovo se samo meni može dogoditi": Odbijen joj je povrat prazne bočice parfema

Screenshot/Foto: TikTok/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA je tiktokerica proživjela vrlo neugodno iskustvo sa Sephorom, a svoj je put do konačnog rješenja uredno popratila na svojem TikToku. Kupila je parfem Light Blue by Dolce & Gabbana kao božićni poklon za svoju baku, no kad ga je baka na Božić otvorila - bočica je bila posve prazna. U Sephori su joj odbili vratiti novac, o čemu je govorila u videu koji je pregledan preko 1.2 milijuna puta.

Odbijen povrat prazne bočice

"Ovo se samo meni može dogoditi", rekla je Mariah Padilla (@this.is.not_mariah). Parfem koji je plaćen preko 100 američkih dolara bio je prazan. Kupila ga je 20. studenog, što znači da je u trenutku pokušaja povrata prošlo preko 30 dana. Zbog toga joj je žalba u Sephori odbijena od voditeljice trgovine.

"Pogledala je bočicu i rekla: 'Ne mogu ja tu ništa'", rekla je Mariah. Na kraju je bila primorana kupiti novu bočicu, koju je ovaj put provjerila, a u videu je pokazala kako je bočica parfema ispravna, odnosno puna.

@this.is.not_mariah this would literally only happen to me, so check yalls perfume when you buy it from sephora😔 #fyp #sephora #rudemanagers #emptyperfume ♬ original sound - mariah

"Samo zamijeni kutije i vrati s novim računom", "Mogli su ti jednostavno dati novu bočicu, ovo je smiješno", "Radim u Sephori, imaš pravo na zamjenu 60 dana", "Ja bih je napunila vodom i vratila", neki su od komentara na video.

Mariah nije pokušala ni s kakvim zamjenama bočica, već se obratila drugoj poslovnici Sephore, gdje je još jednom odbijena: "Nisam imala sreće. Uputili su me u regionalnu trgovinu zbog istrage. Čini mi se da ću završiti s praznom bočicom parfema, ali pokušat ću opet sutra."

@this.is.not_mariah #stitch with @mariah #greenscreen this is the update guys 😔😔 #fyp #sephorahaul #dolcegabbana #emptyperfume ♬ original sound - mariah

"Opet si ovdje?"

U posljednjem videu ove sage, Mariah je rekla kako je odlučila nazvati korisničku podršku jer su joj drugi govorili da su veće šanse da će joj pomoći. No, tamo su je također uputili u regionalnu poslovnicu, kamo je i otišla.

"Žena me pozdravila s 'Opet si ovdje?' na što sam joj rekla da jesam, ali da ovaj put ne tražim novu bočicu niti povrat novca, već kredit za kupnju." Prodavačica je pozvala voditelja poslovnice koji joj je odobrio kredit u istom iznosu u kojemu je platila parfem.

@this.is.not_mariah Replying to @whatthemeli final update!!💕 #fyp #sephorahaul #dolcegabbana #emptyperfume #haul ♬ original sound - mariah

"'Opet si ovdje' bi me tako naljutilo, nevjerojatno si strpljiva", "I to je nešto, drago mi je da ti je uspio pomoći", "Zaslužila si potpuni povrat ili novu bočicu", "Barem nešto", glase komentari ispod videa.

"Drago mi je da je sve ovo s parfemom riješeno jer jako volim Sephoru", rekla je Mariah na kraju videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.