Ove boje lakova za nokte najviše ćemo viđati ove sezone

Foto: Shutterstock/dm.hr/lijepa.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLOG su se ljeta na noktima najviše nosile boje lavande i maslinasta zelena boja, a ove godine trendovi su nešto drugačiji. Juanita Huber-Millet, osnivačica i kreativna direktorica Townhousea, salona za njegu noktiju, za Who What Wear otkrila je koje boje lakova za nokte će se nositi ove godine.

Nježna ružičasta

Nježna ružičasta boja vrlo je jednostavna za održavanje, a uvijek izgleda elegantno. "Trend noktiju poput balerine vlada ove godine", rekla je Huber-Millet. "Posegnite za nježnim ružičastim nijansama koje podsjećaju na baletne papučice."

Essence lak za nokte 70 Fairy Floss, dm, 1.70 eura
Catrice 070 Nude Beautie, dm, 3.90 eura

Chrome

"Chrome nokti popularni su već dvije godine zaredom i ovaj trend će se nastaviti i u 2024. godini", rekla je Huber-Millet. "Ovaj šik izgled je toliko svestran i odgovara svim duljinama i oblicima noktiju."

Essence Meta Glow nadlak, dm, 2.90 eura

Mliječno bijela

Kao i nježna ružičasta, i mliječna bijela boja podsjeća na izgled baletnih papučica. Mliječno bijeli lak je odličan za one koji preferiraju neutralniji izgled, a odlično izgleda sa svime u vašem ormaru.

Max Factor Miracle Pure 155 Coconut Milk, dm, 5.90 eura

Nebesko plava

Od Prade do Fendija, svijetlo plava boja bila je posvuda na modnim pistama za proljeće/ljeto 2024., pa Huber-Millet očekuje da će ovaj boja dominirati proljetnim manikurama. Ako želite da vaši nokti budu u centru pažnje ovog ljeta, onda je ovo trend za vas.

Essie 219 Bikini So Teeny, Lijepa.hr, 7.93 eura
Max Factor Miracle Pure 840 Moonstone Blue, dm, 5.90 eura

Suptilna breskvasta

Krajem prošle godine Pantone je objavio da je Peach Fuzz njegova boja godine za 2024. Ova suptilna, topla nijansa kao da priziva ljeto, a postoji mnogo načina da nosite ovaj trend na svojim noktima. Odlično izgleda uklopljena u francusku manikuru.

Essence 68 Peach Club, dm, 1.70 eura

Vedra crvena

Klasični crveni lak za nokte u modi je svake sezone, a pristaje gotovo svakoj prilici. Odličan je izbor za ljubitelje klasičnog, bezvremenskog stila.

Catrice 140 Vive l'amour, dm, 2.60 eura
Essie 62 Lacquered Up, Lijepa.hr, 10.42 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.