Ovo su nove Supreme x Timberland čizme. Ljudi pišu: "Tako su dobre"

Foto: supreme.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NJUJORŠKI brend odjeće Supreme predstavio je novu suradnju s markom Timberland. Ova zimska suradnja dolazi u obliku nove verzije 6" Premium vodootporne čizme koje će dolaziti u tri boje - crnoj, ružičastoj i svijetlo smeđoj. 

"Supreme je radio s Timberlandom na novoj verziji 6" Premium vodootporne čizme. Izrađena ekskluzivno za Supreme, čizma ima vodootporni vrhunski nubuk s reljefnim uzorkom, podstavljeni kožni ovratnik s gumenim potplatima, utisnuti Timberland logotip na peti i logotip sa strane", napisao je Supreme povodom predstavljanja suradnje na Instagramu. 

"Sviđa mi se koncept"

Objava je prikupila mnoštvo komentara. "Sviđa mi se koncept, klasik nije uništen već mu je dan zanimljiv zaokret", "Trebaju mi ružičaste", "Crne su lude", "Crne su odlične", "Napokon odlična Timberland suradnja", "Tako su dobre", "Ružičaste su prekrasne", "Izgledaju tako jebeno dobro", "Uzorak je kul", neki su od njih. 

Supreme x Timberland Winter 2023 bit će globalno predstavljen putem Supremeove stranice danas, 21. prosinca. Ako ih želite ugrabiti, pratite lansiranje na stranici ovdje. Cijena za sada nije poznata, a sve boje modela možete vidjeti na fotkama ispod. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.