Ovog vikenda u Zagrebu će se održati dizajnerski buvljak

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOG vikenda vas u gradu čekaju buvljaci, razmjena odjeće, obuće i raznih modnih dodataka i jedan dizajnerski second hand šoping.

U nastavku vam donosimo mali vodič gdje se ovog vikenda možete dobro zabaviti, ali i nešto kupiti po dobroj cijeni. Napominjemo da postoji mogućnost otkazivanja pojedinih događaja zbog najavljene kiše. 

Party razmjene vol. 10

Svake prve subote u mjesecu organizira se party razmjene, pa je ovaj već deseti. U subotu od 16 do 18 sati u Međugorskoj ulici 55 možete razmijeniti odjeću, obuću i razne modne dodatke. Smijete donijeti do 10 komada, a ne smijete donositi donje rublje, potkošulje, čarape, najlonke, osim ako nisu nikada nošeni.

Spring Vintage Bazaar

Promocijene i odlična zabava čekaju vas ove subote na Spring Vintage Bazaaru. Najbolje vintage komade možete pronaći u Gundulićevoj 39 od 11 do 18 sati.

Dizajnerski second hand, Pop-up Lager

Ove nedjelje u Regular baru možete pronaći Chanel, Louis Vuitton, Gucci, YSL i druge komade s dizajnerskim potpisom. Osim ovog eventa u nedjelju koji kreće od 12 sati, u šoping ćete moći doći i u narednom tjednu, od 3. do 7. travnja, od 10 do 19 sati.

Ful Kul buvljak

Ful Kul buvljak ove subote nudit će odjeću, obuću, nakit, umjetnine, stripove, ploče i još puno toga. Event će se održati u Boogaloou, Ul. Grada Vukovara 68, od 10 do 17 sati.

Projekt Ilica: Q’ART 

Ove nedjelje od 9 sati u Ilici vas očekuju radovi umjetnika, udruga, sveučilišta, obrta i građana te, kao i uvijek, dobra zabava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.