Ovog vikenda u Zagrebu se održava Buvljak na terasi. Evo detalja

Foto: Shutterstock/Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE subote, 15. lipnja, u Zagrebu, na adresi Vinogradska cesta 9 (3. kat) od 14 do 20 sati održat će se pop-up Buvljak na terasi. Osim što će se, kako i naziv sugerira, održati na velikoj terasi, na njemu će se moći pronaći štandovi s unikatnim second hand komadima odjeće, obuće i raznim sitnicama.

No neće biti moguće pregovarati o cijenama. "Pripremile smo super second hand žensku odjeću u veličinama od XS do XXL. Osim odjeće, bit će tu cipela i raznih drugih sitnica. Svaki artikl ima jasno označenu cijenu i ne cjenkamo se. Ponesite svoje vrećice kako bismo zajedno bili ekološki osviješteni", poručuju organizatorice.

Plaćanje gotovinom, KEKS Payom i Revolutom

Osim toga, kažu da će se uz šoping moći uživati i u hladnom piću, finom finger foodu i plesati uz glazbu DJ-a Vitamin Disco.

Plaćanje na buvljaku je moguće gotovinom, KEKS Payom i Revolutom. Više detalja o ovom buvljaku možete vidjeti na Facebooku ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.