Ovu zaštitnu ceradu protiv tuče za automobil mnogi hvale. Evo gdje ju kupiti

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRENUTNO gotovo svi iz dana u dan prate vremensku prognozu te nagovještaje olujnog vjetra i/ili tuče. Oboje zadaje priličnu glavobolju mnogima, a posebno vlasnicima automobila koji parkiraju na otvorenom. Od pada drveta na limenog ljubimca najbolje se zaštititi tako da ne parkirate u blizini istoga, a od tuče postoje namjenske cerade koje možda mogu djelovati bolje od drugih, domišljatih rješenja kojima svjedočimo i protiv kojih nemamo apsolutno ništa. 

EVO II cerada

Ako ne želite priskočiti DIY rješenjima, možda će vam se svidjeti cerade koje smo našli. Na društvenim mrežama mnogi su posebno pohvalili ceradu protiv tuče EVO II, kažu da je deblja od sličnih kakve se mogu naći na tržištu pa sukladno tome i bolje štiti. Dolazi u veličinama M, L, XL i XXL. U paketu se osim cerade dobije i torba za jednostavniju pohranu. 

Osim što štiti od tuče, štiti i od kiše, smole drveća, kao i drugih vremenskih utjecaja, i ljeti i zimi. Na automobil se postavlja putem tri zatezne elastike. Cijena ovisi o modelu automobila, odnosno veličini, a našli smo je na dvije stranice - Withcar i njemačkom Amazonu

"Dobre je kvalitete i lako se postavlja", "Vrlo se jednostavno postavlja i dobro je izrađena, preporučujem", "Kupio sam ga za svoj BMW f48 kao preporučenu veličinu: L. Međutim, veličina L mu ne pristaje kako treba. XL bi bio bolji. Mimo toga, izvrsna je cerada. Definitivno bolje spavam otkada je imam na autu jer moram parkirati na ulici", neki su od komentara kupaca. 

Pročitajte više