Pepco u ponudi ima duplić viralnog rotirajućeg pladnja za hladnjak

Foto/Screenshot: pepco.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PEPCO je nedavno predstavio svoje najnovije proizvode, a među njima se ističe rotirajući pladanj za hladnjak koji pruža korisnicima revolucionarno iskustvo organizacije i efikasnog korištenja prostora u kuhinji.

@helen_metelskaya #pepco #pepcohaul #щокупитивпепко #pepconowości #noutățipepco #пепкопольща #novinkypepco #cokupicwpepco #pepcomania #helen_metelskaya #кльовотанедорогопольща #újdonságokpepco #novitàpepco #pepcohome #pepcotest #testpepco ♬ My Way - Ava Max

Ovi rotirajući pladnjevi postali su popularni zadnjih godina i sve više ih viđamo u kuhinjama. Poseban hit jedno vrijeme je bila IKEA-ina polica koja je zaludjela društvene mreže. Ove police omogućuju korisnicima maksimalnu prilagodljivost i lak pristup svim dijelovima hladnjaka. 

S ovim pladnjevima nema potrebe za vađenjem drugih namirnica kako bi se došlo do željenih. To ne samo da čini prostor u hladnjaku optimalno iskorištenim, već također povećava vidljivost svih namirnica, smanjujući rizik od zaboravljanja stvari koje su smještene na stražnjem dijelu hladnjaka.

Plastični pladanj, cijena je 4.50 eura

Osim toga, ovaj inovativni sustav olakšava održavanje hladnjaka čistim. Pladnjevi se lako vade i peru, pružajući korisnicima brzo i jednostavno čišćenje prostora.

Spremnik za hladnjak
Spremnik za hladnjak

Osim rotirajućih pladnjeva, u ponudi imaju i druge korisne organizatore za hladnjak, uključujući posudu za pohranjivanje 12 jaja s poklopcem čija je cijena 2.50 eura te spremnike za hladnjak za spremanje hrane, savršene za sir, nareske ili povrće, čija je cijena 2.30 eura.

Pročitajte više