Pitali smo mlade u Zagrebu koje su im najljepše i najružnije tenisice

Foto: Screenshot: Video Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZBOR obuće je raznovrstan kako za muškarce tako i za žene i možemo se složiti da svatko ima barem jedan par tenisica u svojoj garderobi. 

Postoji mnoštvo tvrtki koje proizvode tenisice, a najpopularnije među njima su Nike, adidas, Converse, Vans i druge. Osim toga postoje i brojni modeli tenisica, tako neki preferiraju niske, neki visoke tenisice. Pitali smo mlade Zagrepčane koje su im najljepše, ali i najružnije tenisice koje su ikada vidjeli ili nosili.

Prvi dečko otkrio nam je da su mu najljepše tenisice upravo one koje i nosi, riječ je o marki Alexander McQueen. Drugi dečko kaže da mu je bitnije da su tenisice udobne nego lijepe, a na nogama nosi Giuseppe Zanotti tenisice koje je dobio na poklon.

@index.hr

Koje su ti najljepše tenisice?

♬ original sound - Index.hr

Jedan Zagrepčanin nam je odgovorio da su mu najbolje tenisice Vans, a jedna djevojka nam je otkrila da su joj najljepše niske tenisice modne marke Dolce & Gabbana.

@index.hr

Najljepše tenisice?

♬ original sound - Index.hr

Nakon što su nam otkrili najljepše tenisice, rekli su nam i koje su im najružnije. "Možda one Balenciaga s pufastim dnom", rekao je dečko koji je nosio Giuseppe Zanotti tenisice. Dečko koji je rekao da su mu Vans najbolje tenisice kaže da su Nike najgore jer imaju jako uzak kalup i to mu jako smeta.

@index.hr

Najružnije tenisice?

♬ original sound - Index.hr

Djevojka koja nam je otkrila da voli Dolce & Gabbana tenisice, kaže da su joj najgore Converse All Star tenisice u svim modelima. "Nike Cortez, one su mi užasne", rekao je prvi dečko te je nadodao da mu izgledaju kao tenisice za bejzbol.

@index.hr

Najružnije tenisice?

♬ original sound - Index.hr