Pitali smo mlade u Zagrebu vole li više Nike ili adidas. Evo što su nam rekli

Video: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA govorimo o tenisicama, sportskoj obući ili odjeći, dva brenda se uvijek ističu. To su Nike i adidas. Ove dvije renomirane multinacionalne korporacije s dva različita kontinenta - iz Amerike i Europe - oduvijek su bile favoriti u kategoriji tenisica i sportske odjeće. Zanimalo nas je koji od ta dva brenda biraju mlađi Zagrepčani. 

"Nike", odgovorio je prvi dečko na to pitanje. Dodao je da se bavi nogometom pa mu je draža Nikeova oprema. Misli da je Nike kvalitetniji. "Imam čak trenutno adidas tenisice, ali ipak Nike", zaključio je. 

@index.hr

Nike ili adidas?

♬ original sound - Index.hr

"Nike", odgovorio je kao iz topa drugi mladić. Naveo je da je to zbog podbrenda Jordan. Na upit koji mu je najdraži odjevni komad iz cijele Jordan kolekcije rekao je da voli retro tenisice. Naglasio je da više voli tenisice nego odjeću tog popularnog brenda. 

@index.hr

Nike ili adidas?

♬ original sound - Index.hr

Predzadnja djevojka je isto odabrala Nike. "Mislim da su gaseri uništili adidas, najiskrenije. Mislim, uništavaju i Nike, ali još uvijek prolazi malo bolje", rekla je. Zadnja djevojka je rekla da su joj udobnije i ljepše adidasove tenisice, a za garderobu bira Nike. 

@index.hr

Nike ili adidas?

♬ original sound - Index.hr

 

Pročitajte više