Poznati brend tenisica Veja vratio je svoje šik, mekane kožne tenisice iz 2005.

Foto: veja-store.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEJINE moderne i održive tenisice postale su omiljeni izbor poznatih osoba poput Kate Middleton, Meghan Markle, Kourtney Kardashian i Katie Holmes. Njihova popularnost neprestano raste sa svakim novim izdanjem, a za proljeće 2024. vraćaju se svojim korijenima s ponovnim izdanjem cipele koja je sve započela - Volley Shoe.

Volley cipela bila je skrivena u Vejinoj arhivi više od 20 godina, ali sada se vraća s modernim izgledom. Definirana je najmekšom kožom dosad, s naglaskom na održivost u dizajnu. Originalna silueta iz 2005., inspirirana brazilskim tenisicama za odbojku iz 1970-ih, brzo je postala klasik. Unatoč tome, marka je nastavila razvijati slične stilove tenisica, ostavljajući Volley iza sebe - sve do danas.

Nova verzija Volley cipele sada se može pohvaliti vrhunskom OT kožom (Organic Traced leather), a platneni gornji dio cipele izrađen je od organskog pamuka. 

Stil cipele čini je iznimno svestranom za svakodnevno nošenje. Može se nositi uz haljine kao savršene bijele tenisice ili kombinirati s hlačama za posao za profinjeni izgled. Nove boje također pružaju neograničene mogućnosti stila, od trendi Kelly zelene do neutralno žute. Sve tenisice možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.