Jedan od najpoznatijih kozmetičkih brendova najavio prvu kolekciju za njegu kože

Foto: rarebeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SELENA Gomez uvodi Rare Beauty u područje njege tijela novom kolekcijom, nazvanom Find Comfort. Linija uključuje četiri proizvoda - mirisnu maglu, losion za tijelo, losion za ruke i aromaterapijsku olovku.

Pjevačica je za časopis People rekla da je nova linija usklađena s promicanjem samoprihvaćanja. Naglašava važnost blagostanja te ističe da je cilj kolekcije stvoriti iskustvo koje pomaže ljudima da se osjećaju ugodno u vlastitoj koži. Inspiraciju za svoju kolekciju je pronašla u "osobnoj ljubavi" prema proizvodima za njegu tijela i konstantnom interesu kupaca Rare Beauty za tu kategoriju.

Find Comfort Body & Hair Fragrance Mist sadrži note korice limuna, latica jasmina i drva kašmira. Ovaj proizvod pomaže Seleni da se "odvoji od svakodnevnog stresa", a ključan sastojak formule, biotin, pruža dodatni sjaj tijelu.

Opsjednuta je kremom za ruke

Hidratantni losion za tijelo ima brzo upijajuću formulu obogaćenu antioksidansima poput niacinamida, koji pridonose održavanju zdravog sjaja kože. Pjevačica izražava svoju "opsesiju" hidratantnom kremom za ruke, opisujući je kao "bogatu, ali nikada masnu". Bočica se otvara jednostavnim okretanjem, što sprječava gubitak čepa u torbi.

Kao dodatak kolekciji, Stop & Soothe Aromatherapy Pen obuhvaća prirodnu mješavinu ulja paprene metvice, lavande i mahune tonke. Ova mješavina pomaže u "oslobađanju stresa i opuštanju".

Kupci će od 18. prosinca ekskluzivno moći nabaviti kolekciju u Sephori. Od 19. prosinca linija će biti dostupna i na RareBeauty.com, a potom će biti dostupna i u trgovinama Sephore od 26. prosinca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.