Praznik rada provedite u zagorskom izletištu uživajući u vinu i domaćoj hrani

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA SAMO 60 km od Zagreba smjestilo se bajkovito turističko selo Vuglec Breg. 

Ovo turističko selo nalazi se na temeljima starog zaseoka Vugleci, a prostire se na 12 hektara, na kojima se smjestio i velik vinograd.

Očaravajući pogled na zagorske brežuljke

Vuglec Breg je obiteljska priča koja je nastala iz iskrene želje za očuvanjem autohtonih zagorskih običaja i tradicije.

Autohtone zagorske hiže i klet obnovljeni su i uređeni za smještaj gostiju, a tu se nalaze i restoran i vinski podrumi. 

S ovog mjesta se pruža očaravajući pogled na zagorske brežuljke prepune hiža, kleti i crkvica.

Okusi Hrvatskog zagorja

Restoran poslužuje regionalne specijalitete i vino iz vlastitog vinograda. Za izvrsnost njihove gastro ponude su u 2018. i 2019. godini dobili i priznanje Michelin BiB Gourmand i Gault Millau.

Objekt Vuglec Breg nudi moderne sobe u 6 tradicionalnih sjevernohrvatskih kućica. Kompleks ima besplatan WiFi, teniski teren i grijani vanjski bazen s terasom za sunčanje.

Jahanje ponija

Sve sobe uključuju modernu vlastitu kupaonicu i TV. Pojedine jedinice imaju velik dnevni boravak, kamin, udobne kauče i vlastitu terasu.

U sklopu objekta dostupni su terasa, vrt i usluga najma bicikala. Djeca mogu jahati ponije.

Ovo prekrasno mjesto idealna je destinacija za prvomajski izlet. Uz ugodno društvo uživajte u specijalitetima Hrvatskog zagorja te se opustite na ležaljkama uz koktel s prekrasnim pogledom. Cijena noćenja u dvokrevetnoj sobi Comfort s bračnim krevetom je 113 € (851.4 kn). Više soba možete vidjeti ovdje.